fbpx

Як виховати чоловіка

Як виховати чоловіка?

Давайте відразу ж спробуємо пояснити фразу «як виховати чоловіка».  ЇЇ не потрібно сприймати буквально, ця загальновідоме питання має у собі кілька пояснень. Виховувати чоловіка – це не виховувати дитину, не потрібно йому вказувати, змушувати або командувати. Якщо він щось не так зробив, не потрібно приймати крайні заходи.

Чоловік не буде вестися на крики, скaндали або іcтерики. Виховати чоловіка – це не означає переробити його під себе, поміняти повністю його особистість, інтереси і погляди на життя. У вас це не вийде, а спроби можуть просто роздратувати вашого чоловіка, і він просто від вас піде.

Ні, виховати чоловіка – це означає трішки переробити його ставлення до вас і до вашої сім’ї. Саму людину ви переробити не зможете, можливо, у вас вийде поміняти його рису характеру, наприклад, його егоїзм або самозакоханість. Але, і це, не завжди вдається. Не потрібно насильно міняти характер чоловіка, якщо вас щось не влаштовує, поговоріть з ним про це, скажіть, що вам неприємно, коли він щось робить погане. Якщо прості розмови не допомагають, тоді потрібно навчитися виховувати чоловіка так, щоб він сам не здогадався, що зміни в його характері відбулися через ваші старання. Так, що ж робити, як виховати чоловіка?

Виховувати чи просто вплинути на чоловіка?

Коли люди зустрічаються, закохуються, а потім і одружуються і живуть разом, то вони проходять цей період разом і всі труднощі вони повинні долати теж разом. Але, простежте за собою, згадайте, якою ви були, коли познайомилися з вашим майбутнім чоловіком? Ви були собою і весь етап відносин, ви теж хочете залишатися собою. І вам, часом було прикро, що чоловік хотів щось у вас поміняти.

Так ось, коли ви хочете змінити свого чоловіка, згадуйте себе, поставте себе на його місце, і подумайте, сподобалося б, якщо б ваш чоловік почав повністю міняти ваш характер і ваші якості так, як йому подобається. Правда, вам було б неприємно? Так що і чоловік ваш не хоче, щоб ви міняли його справжню сутність. Виховати повністю чоловіка у деяких жінок виходило, але який тоді сенс, коли біля вас живе зовсім інша людина, несправжня і просто грає роль, яку ви йому дали.

Якщо хочете щось змінити, то просто вплиньте на вашого чоловіка. Говоріть з ним, натякайте, показуйте його погані звички або якості на собі, щоб він бачив себе з боку, покажіть, як погано впливає його поганий характер на вашу сім’ю, покажіть, що буде, якщо він буде весь час лежати на дивані і дивитися телевізор .

Чоловікам потрібно показувати наочний приклад, повірте, їм стане соромно. Звичайно, не відразу вони все зрозуміють, але з часом, якщо ви не будете на нього тиснути, то він зміниться.

Почніть виховання чоловіка з себе

Завжди, якщо ви хочете щось або когось змінити, то потрібно почати з себе. Якщо ваш чоловік не миє за собою посуд, подивіться, чи робите ви це відразу після обіду? Якщо ви називаєте чоловіка ледачим, знову ж таки, простежте за собою, а чи не лінуєтеся ви? Якщо ви хочете виховати чоловіка, то повинні спочатку помінятися самі. Коли ваш обранець побачить, що ви стараєтеся, що у вас немає недоліків, що ви намагаєтеся зробити все якнайкраще для нього і для сім’ї, то ваш чоловік буде тягнутися за вами. Він теж захоче бути хорошим.

Змінюється разом

Найбільш перевірений і надійний спосіб змінити і виховати чоловіка – це почати змінюватися разом. Коли ви робите щось удвох, ви будете відчувати підтримку і любов один одного. Ви зможете подолати труднощі і перешкоди. Якщо ви хочете, щоб ваш чоловік прибирав у квартирі, прибирайте разом, якщо хочете, щоб ваш чоловік схуд, почніть разом вранці бігати. Все, що ви робите разом, це найкраще, що ви зробите окремо.

Джерело.

You cannot copy content of this page