fbpx

“Як замислив – так і зробив. На щастя”: Олег Іваниця розповів розповів про те, як пішов у ЗСУ, та чи шкодує про своє рішення

Олег Іваниця, український актор і сценарист, а в минулому учасник “Дизель шоу” розповів про те, як і коли прийняв рішення іти захищати Україну.

За словами Олега він відновив свій військовий квиток 23 лютого, за день до повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Про це він розповів під час нещодавнього свого інтерв’ю одному з видань.

“Напередодні вторгнення я був у Києві, жив собі, працював. – згадує актор, – На той час я вже намагався поновити свій військовий квиток. Я розумів, що, на жаль, росіяни, найімовірніше, підуть. Я зрозумів, що буде війна, – розповів він. – На початку року я заходився відновлювати військовий квиток і встиг його зробити якраз 23 лютого. 24 лютого я повністю проспав.

Прокинувся і побачив якусь шалену кількість повідомлень на телефоні. Тоді слово “почалося” набуло такого страшного забарвлення. І пішов у військкомат”.

Серед іншого актор відповів на запитання, чи шкодує про своє рішення

“Я не так давно зрозумів, що нам усім шкодувати немає про що. Нас могли або захопити, до того ж майже всю Україну, або ми встояли б. Якби нас захопили, на захоплених територіях почалася б така партизанська війна, що вони почали б мстити мирному населенню. На жаль, це були б Ірпінь, Буча, але помножені на всю територію України, і плюс ми б стали частиною цієї країни, на який Захід наклав би санкції. Нам абсолютно немає про що шкодувати, у нас усе склалося, напевно, найкраще, як тільки могло скластися. Ми мусимо щодня радіти. Тому я не шкодую, що пішов у ЗСУ”.

30,10,2022

Головна картинка ілюстративна. Колаж.

You cannot copy content of this page