fbpx

“Як завжди ти вгадав”: Петро Порошенко презентував своїй дружині дуже незвичний подарунок у річницю весілля

Петро Порошенко розповів, що 38 років тому у нього було весілля з найкращою дівчиною у світі. За його словами, жодного дня з цих років не пошкодував про це.

Відповідні слова Петро Порошенко сказав у відео опублікованому на його сторінці в youtube.

До 38 річниці їхнього шлюбу Петро Порошенко презентував дружині дуже незвичний подарунок. Ось, як він розповів, чому обрав саме такий:

«Але з 14-го року ми живемо в іншому світі. А з 24 лютого цього року ситуація взагалі змінилась. Змінилися святкування, змінилися подарунки. Кожного року я намагався знайти те, що Марина хоче найбільше. Мені здалося, що після наших поїздок по всій Європі, коли ми знаходили для Збройних Сил те, чого вони найбільше потребують, я бачив, як Марина дивилася на вантажівки, я бачив, як вона переживає, що зараз ми не можемо налагодити ту високу швидкість, як ці вантажівки привезти в Україну… і мені здалося, що це найкращий подарунок, це цей причіп, цей лафет.

Ми взяли у друзів тягач, і це прискорить виконання нашої з тобою мрії щодо забезпечення вантажівками Збройних Сил».

У річницю весілля колишній глава держави презентував дружині лафет для перевезення автомобілів

«Як завжди, ти вгадав. Я тобі дуже вдячна за цю платформу, яка мені сьогодні конче потрібна. Я тобі дякую, вітаю з черговою річницею нашого весілля і дякую за такий правильний і своєчасний подарунок», – подякувала Марина Порошенко.

09,09,2022

Головна картинка – скрін з відео.

You cannot copy content of this page