fbpx

— Як же я тебе татові покажу. – схлипувала, – Та ні у мене ні у нього в роду ніколи нікого рудого не було. Чим доведу, що ти його син? Коли чоловік прийшов в палату, подруга прикривши малюка попросила не перейматись і поводитись адекватно. У неї був настільки стривожений вигляд, що чоловік ледь свідомість від хвилювання не втратив

У родині одних моїх знайомих і сталася ця ситуація після того, як знайома народила малюка і все переживала про те, як чоловік прийме сина.

В принципі, все у них добре, вже є дочка шести років, все в порядку і всі один одного люблять. Коли їм сказали, що очікується хлопчик, чоловік був на сьомому небі від щастя. Він все звалив на себе – і будинок, і роботу, і догляд за старшою дочкою, оточив увагою і турботою дружину, допомагав їй у всьому.

Коли син на світ почав проситись, чоловік поїхав з дружиною на швидкій і ночував під вікнами очікуючи на появу спадкоємця.

Коли малий з’явився на світ, м я подруга ридала.

— Як же я тебе татові покажу. – схлипувала, – Та ні у мене ні у нього в роду ніколи нікого рудого не було. Чим доведу, що ти його син?

Коли чоловік прийшов в палату, подруга прикривши малюка попросила не перейматись і поводитись адекватно. У неї був настільки стривожений вигляд, що чоловік ледь свідомість від хвилювання не втратив.

— Наш син, – тихо пробубніла вона, – Він не такий, як усі, він особливий. Але це наш з тобою син. Чуєш?

Але коли чоловік побачив малюка, просто засяяв від захвату і сказав, що дитина – копія бабусі Валі. Виявляється бабуся чоловіка завжди була рудоволосою. а коли посивіла то і пофарбувала волосся в чорний колір. Оскільки живуть вони далеко в селі і бачили молоді їх рідко, то подруга просто не знала такої її особливості. А старі фото – чорно-білі.

Тепер ця історія стала сімейною легендою і всі часто сміються, коли згадують про неї. Але подруга мені по секрету казала, що смішно їй лиш зараз, а тоді ой не до сміху було. І те, що тоді пережила не побажає нікому.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page