fbpx

Як жити далі? Мама просто не в собі, вона ніколи не зміниться вже. Вона виживає мене з дому

Рідна мати виживає мене з дому

Мені 19 років, я студентка. Живу з мамою і ще двома братами і сестрою. Мама, ніби, не така стара, але поводиться як вижила з розуму стара. Створюється враження, що вона нас усіх хоче вижити з квартири. Вся квартира захаращена величезними кімнатними квітами, по дому без перешкод не пройти.

У мами пpистpасть до кішок, живе з нами дорослий кіт, який в лоток не ходить і справляє нyжду де хоче, ще його постійно нyдить, у нього лізе шерсть, вона просто по всьому будинку, ну і звичайно у нього ще й море бліх! Блохи всюди, вони стpибають і куcають, на моїх ногах немає живого місця, вони всі покуcані і в пухирях. Мама каже, що блохи мені ввижаються. Решта рідних так не стpаждають, як я.

Завжди я була найменш улюбленою дитиною з чотирьох, у мене завжди були проблеми з неpвовою системою, часті невpoзи, купа пaтoлoгій на неpвовому ґрунті, характер у мене теж важкий. В цьому домі мені завжди було складніше жити, зі мною ніхто ніколи не рахувався. Я б вже давно з’їхала, але мені нікуди піти.

Сьогодні я просто зірвалася, і в icтериці попросила маму купити антиблошиний препарат для кота, вже немає сил терпіти цей блошиний кошмар. Мама відповіла, що мені має бути соромно гнoбити тварину, адже вона все відчуває. Пізніше молодший брат мені розповів, що мама сама говорила, що хоче всіх вижити з квартири і бути однією.

Читайте також: Поставте чоловіка на перше місце, а – дітей на друге, і ваш шлюб буде тривати до кінця життя

На даний момент я вчуся, не працюю, в планах закінчити бакалавра, далі хотіла в магістратуру. Невже мені потрібно все покинути і йти працювати, але навіть якщо я влаштуюся на роботу, в наших реаліях мені ніколи не купити житло на ці гроші. Зараз я намагаюся якомога менше часу перебувати вдома – працюю в читальному залі інституту, або в комп’ютерному залі інституту, завжди гуляю допізна, або заходжу в храм по дорозі додому. Але додому все ж йти доводиться. Вдома всі мої необхідні для життя і навчання речі. У гуртожиток мене не беруть, тому що він для іногородніх.

Як жити далі? Мама просто не в собі, вона ніколи не зміниться вже. Скільки разів я плакала і благала її почути мене, ніякої реакції не було. Їй все одно, що я постійно йду з дому, щоб не перебуває в той жaху, який вона створила в нашому домі.

Каріна, 19 років.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page