fbpx

Як змінити своє життя у дні зростаючого Місяця з 24 листопада по 8 грудня 2022 року

Період зростаючого місяця в астрології вважається сприятливим для різних починань. Перший день місячного циклу в Стрільці розпочнеться 24 числа о 0:57 за київським часом. За словами астролога Марини Cкаді, це час удачі, мирного врегулювання конфліктів, згладжування гострих кутів, тому можна і потрібно працювати у групах, проводити ділові переговори, рекламувати свою діяльність та продукт. Що ще на нас чекає під час зростаючого Місяця, до моменту повні 8 грудня?

24 листопада, Місяць у Стрільці

Ця доба підходить для грандіозного планування, для опрацювання бізнес-планів. З великою ймовірністю всі ваші сподівання збудуться, тому соромитися не варто. Віддайте перевагу розумовій, а не фізичній роботі.

25 листопада, Місяць у Стрільці

А сьогодні можна взятися за активну роботу, бо у просторі буде багато потужних енергій. Вони дадуть старт починанням у громадській та правовій сферах. На нас чекає день драйву, бадьорості та спілкування.

26 листопада, Місяць у Козерозі

Можна замислитись над екзистенційними питаннями, оцінити своє реальне становище та зрозуміти, куди рухатися далі. Вдасться виправити якісь помилки, які не можна назвати критичними.

27 листопада, Місяць у Козерозі

Продовжуємо вдосконалюватися, розвивати свої якості лідера та управителя своїм власним життям. Важливо не відступати під тиском іншим людям, захищати свої принципи та інтереси. Можна виконувати точну роботу, яка потребує максимальної концентрації.

28 листопада, Місяць у Козерозі

Матеріальні питання вирішуватимуться з особливою легкістю, тому варто використовувати цей день для проведення важливих фінансових операцій. Інтуїція, що прокинулася, допоможе вибирати правильні кроки і чесних людей.

29 листопада, Місяць у Водолії

Цього дня на нас чекає період «холостого» Місяця, коли все розпочате не матиме успіху. А ось закінчувати розпочате раніше можна, так само як і працювати з інформацією. Слова, сказані 29 листопада, можуть бути сприйняті неправильно.

30 листопада, Місяць у Водолії

Приготуйтеся до непередбачених поворотів долі, до того, що всі недороблені справи тягнути з вас енергію, ніби вимагаючи завершення. Ви відчуєте це навіть фізично. Однак сьогодні братися за них немає сенсу — головне усвідомити, що ви робитимете наступним етапом.

1 грудня, зростаючий Місяць у Рибах

Можливі неоднозначні ситуації, в яких складно розібратися. Якщо матимете справу з новими людьми, то можна серйозно в них помилитися. Тому безпечніше провести день релаксу, займаючись своїми улюбленими справами.

2 грудня, Місяць у Рибах – Овні

Усіх, хто працював над чимось суспільно корисним, будуть винагороджені. Починається період особистісного та професійного росту, разом з чим підуть у гору та справи фінансові.

3 грудня, Місяць у Овні

Справи, розпочаті сьогодні, потрібно здійснити на хвилі творчої сили та енергії, якою заряджено цей день. Вірте у свої сили, пробуйте себе у чомусь новому. Однак не забувайте вмикати логіку.

4 грудня, Місяць в Овні – Тельці

Мляво розпочнеться день, але поступово перетече у сприятливий час для романтичних зустрічей. Будуть успішні люди, які серйозно ставляться до свого партнера і не граються з його почуттями.

5 грудня, Місяць у Тельці

У 13-ту місячну добу оновлюватимуться життєві сили. Задоволення принесуть навіть рутинні справи, робота по дому, вирішення господарських питань. Можна працювати спільно, залучаючи дітей та інших членів сім’ї. Також настав вдалий момент для колективної роботи над важливим проектом.

6 грудня, Місяць у Тельці – Близнюках

Є шанс заявити про себе, зробити собі ім’я, залучити інвесторів, прорекламувати свої ідеї. Багато хто отримає те, що їм належить, наприклад, заслужена премія, добавка до зарплати. Однак це актуально і для особистих стосунків. Скільки вклали – стільки й поповниться.

You cannot copy content of this page