fbpx

Яка квартира? – заголосила мама. -Де? В столиці. Ти на ті гроші могла тут у нас в селі купити дім і собі і сестри і жили б усі гарно. А ти в такий час житло придбала

Близькі люди можуть стати чужими дуже швидко, буквально за мить. Ті, кого ми любимо, можуть раптово показати своє справжнє обличчя, скинувши всі маски.

Іноді варто триматися від родичів подалі. Ось і в моєму житті так трапилось. Якщо чесно, ніколи не думав, що таке можливо.

Місяць тому мені таки вдалося придбати власну, хай і невеличку квартиру в столиці.

Я була неймовірно щаслива. Квартири коштують дуже дорого, але у зв’язку з останніми подіями – здешевшали. До того ж я давно мріяла про власне житло, заробляла на нього за кордоном важкою працею.

Та й втомилась я вічно тинятися по орендованих квартирах, ніколи не щастило з адекватними господарями: то приїжджають без попередження, влазячи в особисте життя, то раптово продають квартиру, змушуючи переїжджати.

А тут таке щастя – власний дім. Покликала маму і сестру на новосілля. Ремонт поки не робила, потрібно на нього заробити. Але колишні господарі залишили абсолютно все, як було. Заходь і живи, вони за кордон виїхали.

— Яка квартира? – заголосила мама. -Де? В столиці. Ти на ті гроші могла тут у нас в селі купити дім і собі і сестри і жили б усі гарно. А ти в такий час житло придбала.

— Тобто, – сказала сестра зверхньо в трубку. – коли я просила тих три тисячі доларів на авто, ти сказала що не маєш таких грошей, а тепер квартиру купила? Що ж, сестро, ти показала своє справжнє обличчя. Про те, що в тебе сестра є, можеш забути.

Так ніхто і не приїхав, не пораділи навіть.

Скажіть, хіба я не повинна була здійснити мрію свою. Все розумію, і про час і про те, що сестра одна з трьома дітьми. Невже придбання житла може зробити найрідніших ворогами?

А може я не права і родина на те й родина аби дбати одне про одного у важкі часи. А я он сама собі купила і ні про кого не подумала.

06,10.2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел. Колаж.

You cannot copy content of this page