fbpx

Яка ти відьмочка за місяцем народження?

Січень. Відьма Доріг

Січень — місяць суворий. У цей час природа спить, скута крижаним покривалом. Такі й січневі відьми. Ці красуні завжди стримані, стежать за своїми словами і жестами. Розтопити серце крижаної королеви не просто! На сторожі її спокою без утоми стоїть холодний розум. Він більшою мірою і визначає її магічні здібності.

Відьма Доріг не знає безвихідних ситуацій, навіть в критичний момент вона знайде вірний шлях, покладаючись на своє чаклунське чуття. Її магія — це магія перехресть. Її обожнює Лісовик. Вона в хороших стосунках з Домовиками. Відьмі Доріг особливо вдаються змови на відкриття грошових каналів, любовні привороти і пошук зниклих людей і предметів.

Лютий. Відьма Вітру

Її стихія — це всілякі перешіптування і наговори. Бойова магія — теж з її арсеналу. Порчу, наведену лютневою Відьмою Вітру, практично неможливо зняти. Однак, такі особистості по натурі добрі і тихі. Творити капості їм не властиво. Але все ж не варто випробовувати долю і злити Відьму Вітру. У пориві гніву вона здатна навести на кривдника справжній ураган нещаcть.

Їй підкоряється вся повітряна стихія. Тому вона без проблем може викликати дощ, нагнавши хмари, або розігнати літню спеку легким подувом вітерця. Це накладає відбиток і на її характер. Відьма Вітру подібна легкому ефіру. Неземна красуня притягує чоловіків. В ній все прекрасно, проте — вона така ж вітряна і непостійна, як і підвладна їй стихія. Приручити і одомашнити Відьму Вітру дуже складно. Але вже якщо комусь вдалося підкорити її серце, тому вона стане самою вірною супутницею до кінця своїх днів.

Березень. Сонячна Відьма

Березень — місяць перетворення природи і один з найбільш непередбачуваних в році. Він може щодня радувати теплим весняним сонечком, а може злитися, посилаючи на землю люту холоднечу. Точно такі ж і Сонячні Відьми. Вони — 100% люди настрої: в гніві — найгірші зі створінь, в доброму гуморі — красуньки і гарнюні. Їх сила — обрядова магія, заклинання, вимовлені на схід та захід Сонця, і, так звані, сільські ворожіння. Сонячні Відьми добре ладнають з дітьми.

Одним дотиком вони здатні заспокоїти дитину в істериці. Малюки обожнюють їх колискові. Під пісню Сонячної Відьми вони моментально засинають і прокидаються веселими і відпочилими.

Отримати Сонячну Відьму в няньки або зробити її хрещеною матір’ю своєї дитини мріють всі батьки, які хоч раз бачили, який благотворний вплив має вона на малюків.

В коханні ці Відьми ніколи не користуються своїми здібностями. Та й їм це не потрібно робити. Сонячні Відьми неймовірно привабливі і харизматичні.

Квітень. Вогняна Відьма

Квітнева Вогняна Відьма — це еталон класичної відьми. Вона навіжена і дуже волелюбна. Уперта і настирна, вона готова за будь-яку ціну отримати бажане. Для неї не існує слова «ні». Такий характер визначає і магічні здібності квітневої Відьми. Їй подобаються агресивні види чаклунства, бойова магія, вроки і порча.

Не гребує чорними ритуалами і приворотами. Але звичайно краще всього їй вдається чаклунство, яке так чи інакше пов’язане з вогнем.

Вогняна Відьма вміє ставити непробивний захист на себе або будь-яку іншу людину. При належному розвитку здібностей, вона може «випалювати» серйозні недуги. Ось тільки допомога Вогняної Відьми завжди агресивна, навіть якщо вона несе 100% благо.

Травень. Відьма Грози

Травневі Відьми Грози, мабуть, найдружелюбніші з усіх. Вони приємні в спілкуванні, розумні і дуже привабливі зовні. Відмінною особливістю таких Відьом є «котячий» погляд. Відьма Грози володіє яскравою зовнішністю — побачивши її один раз, не забудеш ніколи.

Така Відьма не тільки улюблениця суспільства — від неї в захваті сама Природа. Відьмі Грози підвладні незнані сили небесного вогню. Вона може викликати або навпаки — заспокоювати сильну бурю. Вона управляє блискавками і невидимими електричними нитками, які пронизують все суще.

Відьма Грози може не тільки передбачати долю, але і корегувати її. Вона вміє розмовляти з духами. Закляття, виклики і відчитування — ось у чому особливо сильна Відьма Грози.

Червень. Лісова Відьма

Червень — місяць літнього сонцестояння, місяць тепла і зелені. Червневі Лісові Відьми, від часу свого народження і до глибокої старості залишаються квітучими і прекрасними. Вони чудові травниці і готують по-справжньому чарівні еліксири, настоянки та мазі. Їх зілля можуть перетворити на принцесу навіть саму відверту жабу або підняти з ліжка тяжкoхвoру людину.

Проте є і зворотний ефект — Лісові Відьми дуже мстиві. Негативні емоції в десятки разів збільшують їх магічну силу, і тоді тільки диво може врятувати кривдника. Одним словом, Лісова Відьма — класична Баба Яга з народних казок — не в плані зовнішності, а за типом характеру і ставленням до світу. А ще вона чудово ладнає з лісом і всіма його мешканцями. Вміє, подібно до Дідька, начитувати заморочки і «відводити очі», володіє даром навіювання.

Липень. Відьма Заповідних Трав

Липень — найспекотніший місяць року. Відьми, народжені в липні, такі ж пристрасні і гарячі. Вони володіють істинно чарівним голосом. Його оксамитовий тембр заманює і зачаровує. Подібно Давньогрецькій Сирені, Відьма заповідних Трав може підкорити будь-кого, сказавши лише пару слів. Саме тому їм особливо вдаються закляття призову, всілякі прив’язки і присушки. Однак найбільше Відьма Заповідних Трав любить заглядати в майбутнє і минуле. Кришталева куля або водна гладь — ось те, що беззаперечно покаже їй «все що було» і «все, що буде».

Відьма Заповідних Трав в хороших стосунках з Русалками і Кікіморами. Останні потай допомагають своїй Відьмі. Можуть підкидати гроші, речі або зіштовхувати з потрібними людьми. А ще вони, звичайно, показують дорогу до скарбниці природної мудрості — рідкісним чаклунським травам. Незважаючи на назву, Відьма Заповідних Трав не особливо цікавиться травами в прямому сенсі слова. Вона використовує рослини для обрядової магії, талісманів і виготовлення ляльок-вольтів.

Серпень. Відьма Хранителька Ключів

Кажуть, що серпень — це місяць зорепаду. Відьма, народжена в серпні, як раз і є одна з цих впалих зірочок. Вона наділена не тільки
магічною силою, але що більш важливо — мудрістю. Саме тому серпнева Відьма зберігає ключі від витоків магічних сил. Вона вміє концентрувати власну і чужу енергетику, пробуджуючи надприродні здібності людини.

Однак є й зворотний бік такого дару. У пориві гніву Відьма Хранителька Ключів може не тільки забрати пробужденну Силу, але і прихопити здоров’я, удачу і життєву енергію кривдника. Берегині Ключів стримані, але дуже мстиві. Вони не вміють прощати.

Вересень. Озерна Відьма

Озерні Відьми, як не дивно, воду недолюблюють. У цьому вони схожі на представників сімейства котячих. Та й зовні Озерна Відьма — викапана кішка. Вона ніжна, граціозна, неймовірно симпатична. При цьому — дуже небезпечна. Озерній Відьмі доступні будь-які ритуали і змови, в яких так чи інакше використовується вода. Крім того, така Відьма вміє викликати Русалок. Обожнює гірський кришталь і діаманти. Бавиться хіромантією і астрологією. Але найбільше їй подобається спілкування з духами і потойбічним світом. Поруч з нею завжди витають кілька привидів.

При належному розвитку здібностей добре відчитує прокляття і знімає вінець безшлюбності.

Жовтень. Відьма, що розмовляє з Духами

Жовтневі Відьми — це провідники між нашим світом та безліччю паралельних.

Вони самі живуть у двох реальностях. Багато з них дуже довго не усвідомлюють своїх магічних здібностей, поки лицем до лиця не зіткнуться в Незвіданим. Говорять з Духами, бачать віщі сни, в яких вони подорожують по іншим реаліям. Також можуть легко переміститися в інший світ і в стані неспання. Зовні це виглядає так, ніби вони на мить застигли, а потім знову прокинулися.

Їх Сила — це магія тварин, шаманізм і спіритизм. Відьми Говорять з Духами чудово управляються з захисною магією. Їх амулети володіють найбільшою стійкістю до будь-яких чаклунських нападків. Не цураються такі Відьми і Чoрної магії. Правда використовують її не для шкідництва, а для добування необхідної інформації.

Листопад. Кам’яна Відьма

Листопадові Відьми — це любительки розкоші. Можливо тому у них особливо добре виходять ритуали і змови на залучення фінансового благополуччя. Вони майстри виготовлення грошових талісманів. Чудово складають рунескрипти. А ще вони практикують власні магічні «розробки».

Кам’яних Відьом можна назвати: «вченими чаклунської спільноти». Вони з задоволенням вивчають стародавні трактати і складають власні, цікавляться джерелами магічної енергії і розкладають на складові змови і ритуали.

По праву народження їх головні помічники — гноми і інші мешканці підземель. Якщо Кам’яній Відьмі пощастить зустріти дракона, він неодмінно стане вірним другом та охоронцем такої Відьми. А ще Кам’яні Відьми люблять «працювати» з мінералами. Обожнюють ритуальну магію і пишні чаклунські церемонії.

Грудень. Пустельна Відьма

Пустельна Відьма — це тиха, спокійна натура. Подібно до снігової грудневої пустелі, вона не виносить метушня і поспіх. Тому їй особливо вдається зілляваріння і складання багатокомпонентних еліксирів.

Хороша вона і в рунічній магії, травництві і знятті найстрашніших прокльонів. Добре вміє лікувати. Їй подобається, так звана сільська магія. І це в неї непогано виходить. Принципово не займається любовною магією, вважаючи подібне нісенітницею і марнуванням часу, але привороти знімає на раз-два.

You cannot copy content of this page