fbpx

Яка ти змія по знаку зодіаку?

Багато хто вважає, що змії є уособленням чогось лякаючого, що наводить страх і негатив. Але це зовсім не так. Адже крім цього зміям властива якась витонченість, гордість, а також величезна норовливість. Так, кожному з дванадцяти знаків зодіаку відповідає своя змія, а значить і свій власний, повністю індивідуальний характер, а також його темна сторона.

Овен

Даному знаку зодіаку відповідає Сітчастий Пітон. Змія володіє досить агресивним характером, який не завжди може контролювати. При цьому діє завжди відкрито, не намагається нічого приховати або вжалити нишком. Подібна змія ніколи не нападе першою, вона дочекається, коли від неї відвернутися або серйозно скривдять.

Телець

У цьому знаку причаївся Чорний аспид. Дана змія є володаркою великої, а головне щирої любові до себе. Вона впевнена, що краще її немає на цілому світі. У разі того, якщо хтось серйозно зачепить змію, вона тут же помститься за себе.Вона завжди у себе на першому місці, навіть другій половинці складно домогтися хоч якогось поваги від неї.

Близнюки

Цьому знаку властива змія під назвою Чорна Мамба. Вона наділена надзвичайною красою, при чому не тільки візуальною. Змія досить небезпечна тим, що вміє красиво говорити, тим самим викликає прихильність до себе абсолютно будь кого, а в подальшому користується цим у своїх цілях. Вона пронизує своїм поглядом і ніби зчитує всі думки свого партнера або співрозмовника.

Рак

Відповідає даному знаку – Кобра. Змія не любить великі і галасливі компанії, а альтернативою цьому завжди вибере побути наодинці з собою і своїми думками. Але її нетовариськість завжди стоїть в одному ряду з уважністю. Саме це дозволяє їй напасти в той момент, коли цього чекаєш найменше.

Лев

В даному знаку криється справжній Королівський Пітон. Змія є істиною королевою і намагається зробити так, щоб всі навколо обожнювали і захоплювалися її красою. Завжди вибере найкомфортніші умови для свого існування. Навіть коли змію підстерігають невдачі, вона завжди приховає свої невдачі під посмішкою.

Діва

Знаку відповідає Гримуча змія. Боятися її варто лише в тому випадку, якщо підійдеш надто близько, а також захочеш заглянути їй в душу. В інших випадках змія досить дружелюбна і мила. Лише іноді поганий настрій може вивести її на негативні емоції.

Терези

В даному знаку закладена справжня Анаконда. Досконало володіє майстерністю спокушання, але в той же час непередбачуваністю. Їй не потрібно вдаватися до хитрощів, щоб стати красивіше, чарівність закладено в Анаконді з самого народження. Головне пам’ятати, що вона нападе саме в той момент, коли цього найменше очікуєш.

Скорпіон

У подібному знаку зодіаку зберігатися змія під назвою Зелений Полоз. Це справжнє втілення природної пристрасті, а також неосяжної злості. Змії приносить задоволення маніпулювати оточуючими, а якщо їй щось не сподобається помста не змусить чекати.

Стрілець

В даному знаку можна побачити Рогату Гадюку. Головним змістом її життя є властивість вступати з усіма в суперечки і конфлікти. Не роздумуючи відсуне свої принципи на другий план, якщо це потрібно для особистої вигоди.

Козеріг

Знаку відповідає Піщана Ефа. Змія володіє настільки спокійним зовнішнім виглядом, що створюється ілюзія її доброти і щирості. Але це зовсім не так. Вона лише чекає того, щоб перед нею розкрили душу, як відразу вкусить за найболючіше.

Водолій

Даному знаку притаманний звичайний Вуж. Змія постійно викликає безліч подиву у оточуючих своєю поведінкою. Завжди підлаштовує інших під себе і робить так, щоб за неї виконали всю брудну роботу. Любить створити скандальну ситуацію, за рахунок якої поглинає енергію співрозмовника.

Риби

В даному знаку криється Морська змія. Неозброєним поглядом можна сказати про змію, що вона абсолютно звичайна і нічим не відрізняється від інших. Але варто хоч трохи загострити на ній увагу, як тут же зрозумієш – вона втілення витонченості. Але мало хто здогадується, що за всією цією привабливістю чатує нестерпний страх самотності.

You cannot copy content of this page