fbpx

Які джинси точно не в моді цієї зими(фото)

Рвані джинси, із вишивкою та заниженою талією цієї зими вже не будуть модні. На заміну приходять прямі брюки, із широкими штанинами, які можна заправляти в чоботи або носити навипуск.

На зміну обтягуючих джинсів і брюк прийшли моделі вільного крою, пише Gazeta.ua.

У джинсах з вишивкою є ризик виглядати дешево і просто. Краще вибрати лаконічні моделі прямого або широкого крою, а додати фарб допоможе кольоровий светр, пуховик або аксесуари.

Модель із лампасами краще відкласти до кращих часів. Так само зайвим буде надмірний декор у вигляді стразів, бантів, мереживних вставок. Рвані джинси також стають неактуальні. Якщо хочете додати образу недбалості, вибирайте моделі з необробленим краєм. Однак не з підворотом – це вже вийшло з моди.

Читайте також: Прощавайте скінні: які джинси стануть наймоднішими в 2019 році

Джинси із заниженою талією роблять cтегна ширшими, вкорочують ноги і витягують тулуб. Краще звернути увагу на моделі з високою талією.

Відклади рвані джинси на дальню полицю до тих часів, коли вони знову повернуться в моду.

У новому сезоні модники віддають перевагу брюкам із довгими, широкими штанинами, які заправляють всередину високих чобіт і черевиків або носять навипуск.

Варто відмовитися від міні спідниць в поєднанні з високими підборами та фальшивими брендами. Якщо маєте багато брендових речей, носіть їх по одинці. Якщо не вистачає коштів на дизайнерську річ, не купуйте підробку. Знайдіть альтернативу в мас-маркеті.

Вузькі джинси вже не модні цієї зими

Джинси із вишивкою вже не модні цієї зими

Джинси із підворотом вже не модні цієї зими

Штани із лампасами вже не модні цієї зими

Джинси в стразах і з наліпками вже не модні цієї зими

Джинси із заниженою талією вже не модні цієї зими

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

You cannot copy content of this page