fbpx

Які подарунки не можна дарувати на рік Свині

При виборі подарунка на Новий рік люди часто замислюються, що можна дарувати, а що не можна, в залежності від того, чий рік настає. У цьому матеріалі ми розповімо, що не можна дарувати на Новий рік Свині.

Під час вибору подарунка на Новий рік, потрібно враховувати символ наступаючого року. Вважається, що правильно підібраний подарунок принесе людині удачу, здоров’я і любов. А ось «неправильний» може розлютити тварину-символ, і воно швидше нашкодить, ніж допоможе тому, хто отримав подарунок.

Читайте також: Як звичайний кухонний рушник може спровокувати харчове отрyєння

Які подарунки не можна дарувати на рік Свині

Свиня – практична тварина, невибаглива в побуті і в їжі. Любить зручність і не любить чистоту. Також вона досить волелюбна, скромна, не любить дорогих речей. Все це потрібно враховувати при виборі подарунка і не дарувати:

  • Лазневі приналежності (шампунь, мило, гель для душу і подібне – не для Свині)
  • Духи (це буде вважатися справжньою образою для символу року)
  • Дрібнички, а також непотрібні подарунки, зроблені своїми руками (практичність – наше все)
  • Гребінці, декоративна косметика
  • Одяг, особливо непрактичний (зручність насамперед).

Чи можна дарувати гроші на Новий рік

Раніше це вважалося поганим тоном, але зараз – цілком прийнятне рішення. Тим більше Свиня практична, а значить вона оцінить такий корисний матеріальний подарунок. Тільки краще дарувати його не надто близьким людям. Адже рідні і кращі друзі можуть образитися, що ти вирішила не морочитися і не витрачати часу на пошук відповідного подарунка, а піднесли знеособлені гроші.

Чи можна дарувати годинник на Новий рік

У всі часи дарувати годинник вважалося поганою прикметою, і навіть сучасні люди досі не можуть позбутися від цих забобонів. Багато хто вважає, що той, хто дарує годинник, просто забирає час життя у того, хто приймає подарунок. Безумовно, навряд чи про це думають ті, хто захотів порадувати близьким стильний аксесуар, але для деяких страх сильніший за здоровий глузд.

Ось як можна вийти з цієї ситуації: той, хто приймає годинник, повинен дати пару монет тому, хто дарує подарунок, і це виходить не подарунок, а покупка. А на покупку злі забобони не поширюються.

Джерело

You cannot copy content of this page