fbpx

Які помилки ведуть до втрати грошей: відповідь ясновидця

Кожна людина хоч раз ставила собі питання: як примножити свої багатства? Чи кожен з нас здатен на це? Які наші помилки ведуть до втрати грошей? На ці та багато інших питань відповів польський маг, учасник 15 сезону української «Битви екстрасенсів» на СТБ Єжи Копчинський.

Екстрасенс назвав найпоширеніші причини втрати грошей:

«Перша помилка – люди купують те, що їм насправді не потрібно, витрачаючи гроші на вітер.

Друга помилка – наївність людей, коли вони позичають гроші не тим людям.

Третя помилка – коли людина подумки звертається до вищих сил, щоб нашкодити іншому.

Пам’ятайте, згодом до людини повертається її ж зло».

Однак Єжи обнадійливо зазначив, що не існує перешкод, що заважають кожному з нас розбагатіти.

«Я вважаю, що кожна людина може примножити своє багатство. У Польщі є така приказка «Ходи золото до золота», яку час від часу варто повторювати про себе. Також у людини завжди повинен бути з собою який –небудь золотий предмет. Частіше думайте про те, що ви багаті, і що у вас постійно будуть гроші», – радить Єжи.

Як говорить ясновидець, існує простий ритуал: якщо ви йдете вулицею і бачите на дорозі копійчину, не проходьте повз неї. Наступіть на неї лівою ногою, правою рукою підніміть і покладіть на середину долоні, подуйте на неї і покладіть в кишеню. Єжи Копчинський також радить носити з собою дрібні монети.

Читайте також: Що можуть розповісти про нас фотографії, які ми викладаємо в мережі? Насправді, багато.

Крім цього, існують і інші ритуали для привертання багатства в своє життя. За словами Єжи Копчинського, ритуалів для збагачення дуже багато. Ясновидець наводить приклад одного з найпростіших: «Для ритуалу потрібні волоські горіхи, свічки, різні засушені рослини. Запалену свічку поставте між трьома горіхами і, посипаючи її сушеними травами, просіть те, чого потребуєте».

Цей ритуал краще проводити восени, коли на небі повний місяць або коли починається новий нумерологічний рік.

You cannot copy content of this page