fbpx

Якого кольору запалити свічку, аби залучити благополуччя і удачу

Як відомо, кожен колір випромінює свої певні вібрації, які дуже впливають на людину. Досвідчені езотерики стверджують, що свічка певного кольору по-різному впливає на людину. Давайте розберемося, як свічки впливають на наш оргaнізм і внутрішній стан. Джерело

Білі свічки — це символ чистоти і очищення. Їх добре використовувати в цілях очищення будинку від негативної енергетики, а також при медитації та молитві. Білі свічки вважаються універсальними, так як вони можуть благотворно впливати на всі сфери життя людини.

Червоні свічки допоможуть залучити любов, повернути втрачені почуття і навіть збільшити сeксуальний потяг. Як правило, свічки червоного кольору широко застосовуються в любовної магії. Вони використовуються в любовних приворотах і ритуалах. Значення червоною свічки — це прuстрасть, любов, бажання. Крім любовної магії червоні свічки можна застосовувати для збільшення працездатності і фізичної витривалості. Для цього достатньо перед важливою подією запалити свічку червоного кольору.

Зелені свічки залучають гроші і сприяють кар’єрному зростанню. Значення зеленої свічки — зростання, розвиток, гармонія і здоров’я. Свічку зеленого кольору застосовують з метою збагачення, залучення удачі в роботі. Ще ця свічка допоможе відновити сили, досягти душевної рівноваги і зцілитися як душею, так і тілом. Цю свічку можна застосовувати в ритуалах і заговірх на гроші, також просто запалювати для медитації.

Читайте також: Геніально! Вони об’єднали “дитячий притулок” з “будинком для пристарілих”. Oсь результати

Чорні свічки використовувати слід дуже обережно і лише за крайньої необхідності. Зазвичай свічки цього кольору застосовують в своїх практиках досвідчені маги і чаклуни. У житті звичайних людей чорні свічки можуть допомогти позбутися від порча і порчі, очистити будинок від негативу і вилікувати людину від залежностей.
Рожеві свічки рекомендується використовувати тільки жінкам. Свічки цього кольору сприятливо впливають на жіночий організм і душевний стан. Вони допомагають представницям прекрасної статі знайти привабливість, внутрішнє чарівність і жіночність.

Сині свічки символізують духовність, особистісний розвиток і успіх. Їх слід застосовувати для досягнення своїх цілей в кар’єрі, навчанні, а також для осягнення вищих знань.

Помаранчеві свічки допоможуть підняти настрій і зарядитися позитивною енергією. Їх застосовують при депресії, стресовому стані і для зняття втоми.

Срібні свічки застосовуються виключно для магічних ритуалів. Вони допомагають підвищити інтуїцію і сприяють розвитку магічних здібностей.

Золоті свічки використовуються для досягнення фінансового благополуччя і захисту майна. Крім того, вони допомагають знайти упевненість в собі і сприяють підвищенню самооцінки.

You cannot copy content of this page