X

Якось мені потрібно було терміново зателефонувати на роботу. Телефон розрядився, і я взяла мобільного чоловіка. Не встигла я й закінчити розмову, як на екрані висвітлилося повідомлення від Сашуні. Вона дякувала моєму чоловікові за допомогу, більш того, вона написала, що напише йому знову, якщо допомога знадобиться

Я вийшла заміж за Костю три роки тому, і стосунки здавалися безхмарними. Але зовсім недавно відкрилася неприємна правда, яка поставила існування нашої родини під велике питання.

Коли ми познайомилася, Костянтин чесно зізнався, що вже був одружений. З колишньою дружиною не зійшлися характерами, і вони вирішили, що краще попрощатися. Я нормально сприйняла цю новину: зрештою минуле – це минуле, і воно є у кожного.

Тим більше, що дітей у Кості в першому шлюбі не було, і я була впевнена, що наша родина буде не тільки міцною, але й матиме багато діточок.

Костянтин запевняв, що із першою дружиною давно не спілкується. За його словами, як тільки вони розлучилися, він перестав із нею підтримувати зв’язок, а в розмовах зі мною навіть не називав її імені.

Я абсолютно не хвилювалася з цього приводу, поки одного разу не сталася неприємна історія.

Якось мені потрібно було терміново зателефонувати на роботу. Телефон розрядився, і я взяла мобільного чоловіка. Не встигла я й закінчити розмову, як на екрані висвітлилося повідомлення від Сашуні. Вона дякувала моєму чоловікові за допомогу, більш того, вона написала, що напише йому знову, якщо допомога знадобиться.

— Любий, як це розуміти? – Запитую у нього. – Хто це така?

Костя не став відмовлятися і відразу зізнався, що це його колишня дружина. Виявилося, що вони постійно спілкувалися і не втрачали зв’язок, незважаючи на розлучення.

— Поясни мені, будь ласка, навіщо тобі потрібне спілкування з людиною, з якою тебе вже нічого не пов’язує? – запитую я.

У відповідь чоловік сказав, що вони просто дружать, і хвилюватися нема про що. Мовляв, вона уже заміжня вдруге і наразі за кордоном з малюком. Говорить, що та без копійки наразі і він єдиний хто допомагає їм там. Чоловік в Україні і без роботи.

Не знаю, як це розуміти?

06,11,2022

Головна картинка ілюстративна.

K Anna:
Related Post