fbpx

Якось прийшла до мене свекруха і розпочала розмову про те, що її синові важко, що я маю вийти на роботу, а вона сидітиме з внучкою. – І чого тобі вдома далі сидіти? На дитину платять мізер, всі витрати на чоловіка лягають. Та виходь на роботу, а я з малою посиджу. Ага, посиділа.

Якось прийшла до мене свекруха і розпочала розмову про те, що її синові важко, що я маю вийти на роботу, а вона сидітиме з внучкою.

– І чого тобі вдома далі сидіти? На дитину платять мізер, всі витрати на чоловіка лягають. Та виходь на роботу, а я з малою посиджу, я ж на пенсії, часу вдосталь, – ось що я почула в один прекрасний день від своєї свекрухи.

Я хотіла, звичайно, посидіти вдома поки донечці не виповниться три рочки, але тут на горизонті намалювалася свекруха, яка вирішила, що невістка занадто «розкошує», і вирішила спровадити мене на роботу.

Я її послухала, обговорила все з чоловіком, і вирішила вийти на роботу, щоб свекруха не думала, що її син ледарку вдома годує.

Лише почала ходити на роботу, втягуватися потихеньку, як через тиждень з’ясувалося, що свекрусі вже набридло з внучкою сидіти. Не справляється. Одна справа – приходити кілька разів на тиждень погратися, а інша – кожен день з 8 ранку до 7 вечора дитиною займатися.

Дівчинка в мене дуже активна, на місці не сидить. І це крім того, що Олечку треба і погодувати, і помити, і погуляти з нею, і погратися, і спати вкласти. Я справлялася з усім легко, а ось свекрусі ця робота виявилася не до снаги.

Довелося мені оформлятися на пів дня, щоб після обіду додому повертатися. Пройшов місяць, і свекруха заявила, що і пів дня їй теж сидіти з дитиною важко, бо ж пенсіонерка: вік не той, сили не ті.

Я змушена була знову продовжити відпустку і повернулася до догляду за дитиною. Свекруха зітхнула з полегшенням і більше навіть не натякає на те, що невістці треба працювати. Тільки око іноді смикається, коли її зрідка попросити кілька годинок з Олечкою посидіти.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page