fbpx

Якось Зоя сильно посварилася з дочкою і це круто змінило її життя

Вона допомагала дочці всім, чим могла: сиділа з дітьми, з двома малюками.

Автор – Анна Кірьянова

Віддавала всі гроші свої на дітей, на ремонт, на одяг дочки – вона ж ще молода, хоче гарно одягатися, а чоловік скупий. Хоч і є у нього гроші. Ось цей чоловік-зять і вигнав тещу. Щось вони не порозумілися, слово за слово, дочка стала на сторону чоловіка. Загалом, жінці Зої сказали не приходити. І не дзвонити. Вона заплакала і пішла.

І дуже переживала. За онукам нудьгувала, за дочкою. Найголовніше, що абсолютно нікуди подітись після роботи. Приходиш в квартиру і сидиш, як дуpепа. Це був дуже сумний час.

І тут Зоя помітила, що гроші стали залишатися. Відкладати вона не вміла, та й страшно якось збирати. Вона зробила ремонт, поміняла меблі. І все одно гроші залишалися! Тоді вона купила комп’ютер хороший і стала спілкуватися в мережі. І відвідувати різні онлайн курси. Накупила собі одежі красивої. З’їздила на море. Згадала старих подруг, шкільних ще, знайшла їх у соцмережах. Почала ходити в гості. Там познайомилася з приємним чоловіком, різноробочим з ринку. Дуже хороший чоловік виявився. А Зоя стала красиво одягатися і фарбуватися. І помолодшала років на двадцять.

Читайте також:«Син – до вінця, а дочка – до кінця». Мій син «чужа дитина»

З дочкою вона все ж помирилася, дочка їй зателефонувала на день народження. І онуки її привітали. І в гості в сім’ю дочки вона зараз ходить на вихідних, допомагає, але не так, як раніше. Помірно. І зятю доводиться розщедрюватися, він став менш жадібним, адже тепер іншого ресурсу немає.

Ось так все добре обернулося. Тому що того, хто звик піклуватися і допомагати, іноді треба виставити за двері. По-іншому людина не розуміє. Але ж у неї є ще й перед собою борг і відповідальність. Вона ще й своє життя не прожила, ось в чому справа. Але їй важко піклуватися про себе і щось собі купувати. То її змусять. Життя змусить або близькі люди своєю невдячною поведінкою.

І все складеться на краще. Тому що є одна людина, про яку ми теж повинні дбати і на яку теж повинні гроші витрачати і сили – це ми самі. Щоб не стати непотрібними людьми похилого віку, про себе теж треба дбати, поки ще є сили і гроші.

You cannot copy content of this page