fbpx

Якою була перша поява Кейт Міддлтон у жалобі

Найближчі дні будуть забарвлені для королівської сім’ї та всієї Великобританії у похмурі тони. З життя пішла найвеличніша королівська особа сьогодення, яка побила всі рекорди перебування на троні – 70 років

Стільки, скільки правила Єлизавета II, не правив ніхто! Національна жалоба оголошена по всій країні, але близькі королеви переживають цей час особливо важко.

Поки члени монаршої сім’ї поверталися до Лондона для офіційних заяв та регламенту, Кейт Міддлтон продовжувала виконувати домашні обов’язки. Герцогиня, була помічена вранці за кермом автомобіля. Вона прямувала до школи, щоб забрати додому трьох дітей, для яких новий навчальний рік розпочався з такої сумної події. Герцогиня вирішила залишитися у Віндзорі, щоб підтримати своїх дітей, тоді як Вільям вилетів до Шотландії на прощання з бабусею.

Як видно на перших кадрах, Кейт носить жалобу: скромну глуху чорну сукню та великі сонячні окуляри, які приховували всі емоції на суворому обличчі.

10 вересня, у суботу, вся родина з’явилася на офіційному засіданні Ради, під час якої Карла III офіційно проголошено королем.

Фото: з відкритих джерел.

You cannot copy content of this page