fbpx

Якою повинна бути жінка поруч зі мною? Розмірковує чоловік

Вона Жінка, яка нічим не зобов’язана і нічого тобі не повинна.

З віком чоловіки, набравшись «досвіду життя» виводять критерії хорошої і поганої жінки, намагаючись вивести якийсь рецепт ідеалу. Деякі, не знайшовши його, зовсім розчаровуються в прекрасній cтaті або розділяють на категорії «хороша дружина», «хороша коxанка» і т. д.

Що стосується мене, я вже точно не можу без жінки, та й ділити себе на кількох я теж не здатний. Якою повинна бути жінка поруч зі мною? Напевно, та, для якої хочеться жити. Не просто жити, а робити вчинки, робити її щасливою, знову і знову завойовувати її серце, запалювати світло її очей ….

Вона Жінка, яка нічим не зобов’язана і нічого тобі не повинна. Вона з тобою тому, що їй з тобою добре і надійно і вона любить тебе. Мені не важливо, чим вона займається. Може вона працює десь, може взагалі не працює, але при цьому чомусь займається. Важливим є те, що вона наповнює змістом своє і моє життя.

Її не так вже хвилює фінансова сторона питання. Важлива ідея. Втілювати ідеї в реальність – функціонал чоловіків. Мені не потрібно бачити її кожен день «босу в халаті біля плити». Важливіше те, як вона відчуває себе зі мною в моїй присутності. Відчувати її ніжність, тепло і потребу в мені.

Мене влаштовує, що у мене немає сніданку та вечері приготованих нею кожен день, адже це краще, ніж виснажений вигляд коханої, єдиним бажанням якої буде неодмінно лягти спати з горезвісним «голова болить». Хай займається більше собою, адже подобатися чоловікам – це їх природне покликання. Ви бачили, з яким виразом обличчя жінка виходить з СПА-салону! Отож!!! А ще їй подобається чарувати чоловіків !!! Їй важливо отримувати енергію зачарованих нею чоловіків. Ця енергія живить її жіноче єство, і вона продовжує цвісти як прекрасна квітка. Адже ця квітка цвіте для мене! Їй важливо відчувати, що вона подобається чоловікам.

Вона постійно чимось захоплюється: то новими методиками догляду за тiлом та обличчям, то різними методами схуднення, то знаннями в різних напрямках бізнесу. Їй важливе спілкування з новими людьми. Цікавиться досвідом успішних людей. Вона постійно розповідає тобі про свої жіночі справи і шукає розуміння і, в свою чергу, вислухає і подивиться фрагмент цікавого футбольного матчу, тому що розуміє, що це для тебе важливо.

Читайте також: Ці 5 речей про шлюб, я хотіла б знати ще до одруження, але, на жаль, не знала

Іноді їй просто хочеться стати маленькою дівчинкою і просто поплакати і отримати від рідного чоловіка турботу і увагу. Іноді цьому немає пояснень. Просто так вона знімає стрес. Вона завжди в глибині душі «дівчинка». Можливо, мене завжди будуть мучити сумніви, що «а раптом я не той про кого вона мріяла» або «той хлопець, якого вона зачарувала, підкорив і її серце» і ці стpаждання буду змушувати мене робити більше і більше, що б утримати її поруч зі мною, адже вона мені нічого не винна. І всякий раз, коли я обіймаю її, може бути навіть уві сні, по її реакції я розумію, що я для неї дорогий, і вона вибрала мене! І тоді я розумію, що поруч жінка, для якої хочеться жити.

За матеріалами.

03/03/2019

You cannot copy content of this page