fbpx

Якщо бодай колись у вас закрадеться думка, типу – “от я невдаха”, то згадайте ось цього дядька

За кілька днів до деокупації у місті Вовчанськ, що на Харківщині, окупанти урочисто роздавали місцевим мешканця свої паспорти.

Відео церемонії вручення документів новоспеченим громадянам рф розповсюдили ледь не на всіх пропагандистських пабліках.

Серед людей, які отримувала ворожі паспорти, був і Микола, він же Нікалай. Кадри з його “щастям” та “радістю” від отримання новенького паспорта розлетілися просторами інтернету.

Однак момент нестримної радості чолов’яги тривав недовго: за три дні місто було звільнене ЗСУ, а окупанти накивали п’ятами. Користувачі соцмереж буквально вибухнули жартами з натяками на таку зрадливу фортуну для дядька.

Журналіст видання «Радіо Свобода» Левко Стек написав: «Якщо бодай колись у вас закрадеться думка, типу «от я невдаха», то згадайте ось цього дядька. Це Ніколай, і він за три дні до звільнення Вовчанська (Харківщина) отримував російський паспорт і розповідав на камеру, як довго він чекав на цей щасливий момент. І вам стане легше – обіцяю».

У коментарях користувачі мережі не стримували іронії.

“Є ще краща історія, мер Краснодара звільнився з посади, щоб очолити окуповану Харківщину 19 серпня”, – блогер Денис Казанський навів ще один приклад везіння прихильників окупантів.

“Цікаво, дядька вже мобілізували в ЗС РФ?”, – риторично запитує Руденко Юрій.

“Трі щаслівих дня било у мєня”, – жартує Тетяна Овдієнко.

“Це не він невдаха, це нам пощастило, що він себе виявив як колаборант і зрадник”, – пише Nadia Tsyganok.

Фото: скрін з відео.

09/16/2022

You cannot copy content of this page