fbpx

— Якщо кохають “пожити разом” не пропонують, а одразу заміж кличуть, – не вгавав батько, – Що це взагалі за розмови такі «Приїдь поживемо разом. Перевіримо, чи підходимо один одному». Якби справді тобою дорожив у інше місто не кликав би, сам до тебе прилетів би

— Якщо кохають “пожити разом” не пропонують, а одразу заміж кличуть, – не вгавав батько, – Що це взагалі за розмови такі «Приїдь поживемо разом. Перевіримо, чи підходимо один одному». Якби справді тобою дорожив у інше місто не кликав би, сам до тебе прилетів би.

Приблизно півроку тому я познайомилася в інтернеті з хлопцем. Він з іншого міста, і спочатку я думала, що ми просто будемо спілкуватися по листуванню, але буквально через тиждень він захотів зустрітися і заради цього приїхав до мене на вихідні. Ми сподобалися один одному, і він запропонував мені відносини. Спочатку я поставилася до цього скептично, але в ході спілкування поступово закохалася.

Наші зустрічі відбувалися майже кожні вихідні і святкові дні. В основному це мій хлопець приїжджав до мене. Я була в його місті лише кілька разів – приїхала якось на вихідні і гостювала у нього два тижні під час відпустки.

Зараз йому набридли такі зустрічі. Він каже, що занадто багато грошей іде на проїзд, і що «все це несерйозно». Днями запропонував переїхати до нього. З одного боку, він має рацію, і відносини на відстані не можуть тривати вічно. Але, з іншого боку, мене перспектива переїзду лякає: в своєму місті у мене є багато друзів і родичів, у яких завжди можна попросити підтримки. У його місті я практично нікого не знаю – він познайомив мене лише з кількома своїми друзями і їх дівчатами, але спілкування у нас поки досить холодне. Також мене непокоїть і те, що переїжджати доведеться в знімну квартиру. Платити за неї мені не потрібно, але жити на чужій території для мене незвично. Хочеться відчувати себе господинею власного дому, а в цьому випадку так не вийде.

Пропонувала почекати з переїздом, поки не будемо готові до шлюбу, але він відмовляється. З його точки зору, перед тим як одружитися, слід хоча б півроку пожити разом: дізнатися, підійдемо ми один одному в побуті і перевірити свої почуття.

Розмовляла на цю тему з батьками, і вони підтримують мене: поки у мого хлопця немає серйозних намірів, з’їжджатися на їхню думку не варто. До того ж, вони вважають, що переїхати повинен саме чоловік, і що якщо хлопець не хоче заради мене цього зробити – він не любить мене.

Я заплуталася, і не знаю, як мені чинити. Я повністю поділяю точку зору своєї сім’ї, але й коханий зі своєї сторони теж правий – в його місті у нього є робота, яка дозволить йому на перших порах взяти наші загальні витрати повністю на себе. Якщо ж він переїде в моє місто, нас чекає безгрошів’я, так як я отримую мало. У цьому випадку нам навіть на оренду квартири не вистачить, і доведеться чекати, поки він знайде хорошу роботу і почне заробляти.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – firestock.

You cannot copy content of this page