fbpx

Якщо на вашій долоні є одна з цих букв, то ви особлива людина

Якщо на вашій долоні є одна з цих букв, то ви особлива людина.

Лінії на долоні багато можуть розповісти про своїх власників. Ті, хто вміє читати їх, кажуть, що завдяки цим лініям можна багато дізнатися про характер і темперамент людини. Та й взагалі багато того, про що ми навіть не здогадуємося.

Якщо лінії на вашій долоні складаються в ці букви, то це говорить про те, що …

1. У вас сильна інтуїція, завдяки якій колись можна ризикувати всім, а іноді краще відступити. У вашому житті дуже мало програшів і досить великі плани на майбутнє. Вони вміють ставити цілі і йти до них.

Жінки з цією буквою на долоні, як правило, розумні і кмітливі. Вони прекрасно розбираються у фінансах і знають толк в бізнесі. Якщо буква знаходиться на лівій долоні, то це говорить, що в жінці духовне переважає. Своїм обранцям вони приносять удачу і успіх.

2. В хіромантії наявність цієї літери символізує успіх і багатство. Саме багатство, а не достаток. Вони легкі в спілкуванні, бачать людей наскрізь, легко заводять знaйомства і завжди мають те оточення, яке може їм допомогти. Якщо на вашій долоні є буква «V», але ви все ще не домоглися бажаного, то не засмучуйтеся. Це ще попереду. Ви дуже щаслива людина. Фортуна на вашому боці.

3. У вас живе дух суперництва. Але, всі інші характеристики залежать від того, де розташований хрест. Якщо він на:

Читайте також: Який номер про вас? Як ви тримаєте свій телефон – такий у вас і характер

лівій долоні

Ті, у кого буква на лівій долоні, мають високий рівень емоційного інтелекту. Це люди, які вміють піклуватися. Їхні вчинки і принципи викликають повагу у оточуючих.

правої долоні

Буква на правій долоні говорить про те, що людина обдарована здатністю аналізувати. Немає такої ситуації, яка могла б поставити її в глухий кут. Це дуже розважливі люди, які не стануть діяти зопалу.

на обох руках

Буква на обох руках говорить про те, що в людині з’єднані чуттєвість і холодна інтелектуальність. Такі люди велика рідкість, вони різнобічно розвинені, талановиті, розумні і привабливі. Люди, які навчилися використовувати свій емоційний інтелект в поєднанні з логічним підходом в життя, домагаються таких перемог, про які мільйони інших і мріяти не сміють.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page