fbpx

Якщо раніше мій чоловік був радий даті весілля, що невпинно наближається, то тепер складається враження, що він передумав або почав сумніватися. Я не знаю, як можна реабілітуватися перед ним і його ріднею

Я вже довгий час перебуваю в стосунках з чоловіком. Два місяці тому він зробив мені пропозицію, і я погодилася. Так як раніше у нас не було можливості пожити разом, я з радістю погодилася переїхати до нього, поки його батьки будуть у відпустці.

На початку все було нормально. Я «приміряла» на себе роль дружини: дбала про коханого, готувала йому ті страви, які він любить, і займалася усіма побутовими питаннями в домі. Він за 2 тижні, проведені разом, тільки кілька разів мені допоміг прибрати. Каже, що в його родині прийнято так, що чоловік повинен бути основним годувальником, а жінка повинна займатися домом. Мене такий уклад влаштовує, так як він дійсно заробляє набагато більше за мене, але мене лякають претензії моєї майбутньої другої мами…

Справа в тому, що перед приїздом батьків свого чоловіка, я гарненько прибрала у всій квартирі, і навіть спекла торт в подяку за те, що вони мене поселили. Яке ж було моє здивування, коли мій коханий передав мені слова своєї матері: вона вичитала мене за неохайність, сказала, що я не розклала речі на свої місця, не вимила ванну і не вичистила сантежхніку перед їх поверненням. Мій торт вона назвала занадто жирним, і не їла.

Мені було дуже неприємно таке вислуховувати, адже я намагалася справити на його сім’ю враження доброї господині, і гарненько “вичистила” всю житлову площу, в тому числі і санвузол. Звичайно я могла десь пропустити плямочку, але ж це не є причиною для того, щоб говорити про мене так перед майбутнім чоловіком… Інші люди подякували б за те, що я в їх квартирі два тижні прибирала, і не дала їх синові перетворити її на руїни!

Якщо раніше мій чоловік був радий даті весілля, що невпинно наближається, то тепер складається враження, що він передумав або почав сумніватися. Я не знаю, як можна реабілітуватися перед ним і його ріднею. Та й взагалі не впевнена, чи потрібна мені така “друга мама”, як його мати. Адже якщо навіть після всіх моїх старань я не змогла їй догодити, то що ж буде потім? Якщо така тенденція триватиме, то вона адже буде все життя до мене чіплятися.

Напевно я переборщила зі своїм бажанням всім сподобатися, і варто було поводитися в чужій квартирі як в гостя – не прибирати і не готувати. Раніше коханий пропонував пожити якийсь час з його батьками, щоб відкласти на власне житло, але тепер я знаю, що ні за що на це не погоджуся.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page