fbpx

Якщо важко на серці, а душа втомилася, прочитайте це

Я по собі знаю, що таке бути емоційно втомленою. Я намагалася розповісти про свою проблему друзям, але вони не розуміють, тому що неможливо підібрати правильні слова, щоб передати свій стан. Як висловити ту порожнечу всередині, яка залишається після того, як все віддала іншим?

Така втома буває, коли не можеш вночі спати, тому що відчуваєш себе самотньою і нікому не потрібною. А вранці ти з великими труднощами знаходиш в собі сили, щоб встати з ліжка і піти на роботу.

І ти бачиш в очах інших людей нерозуміння і здивування. Вони не можуть зрозуміти, чому ти так сильно мучиш себе. Вони хочуть, щоб ти стала більш черствою і не турбувалася ні про кого, крім себе. Іноді я заздрю ​​таким людям, які дбають тільки про себе і плюють на почуття інших.

Є люди, які вміють сильно любити, переживати і жертвувати собою заради інших не залишаючи для себе нічого.

Є люди, які віддають частинами свої серце і душу, щоб оточуючі відчували себе цілісними особистостями.

Є люди сильні духом для інших, але слабкі для себе.

Ці люди не плачуть на очах у інших.

Ці люди відчувають себе самотніми в компанії.

Ці люди хочуть любити і бути коханими, дивлячись на закохані пари.

Такі люди не довіряють оточуючим, але зате їм довіряють всі. Вони покладаються тільки на себе.

Такі люди не можуть інакше і завжди намагаються щось зробити для інших.

Всі думають, що для таких людей це природно, однак вони помиляються.

Іноді ти замислюєшся на тим, що з тобою щось не так. Що неможливо так сильно любити і переживати, але це твоя сутність.

Навколишні захоплені твоєю силою, твоїм співчуттям і вмінням дарувати любов, однак вони не помічають твою втому, втрату віри в себе і людей, наскільки ти самотня.

Для мене важливо донести тобі, що ти не схожа на інших і знайдеться людина, яка це буде цінувати. А головне вона буде наповнювати тебе своєю силою і любов’ю, як ти інших.

Так що не здавайся і залишайся собою. Знайди в собі сили для віри, і ти зустрінеш свій якір, який не дасть тобі потонути в цьому жорстокому світі.

Ти особлива! Тому заслуговуєш поруч такої ж особливої людини, і коли це трапиться, він подивиться тобі в очі і скаже: «Нарешті я тебе знайшов!».

You cannot copy content of this page