fbpx

Якщо ви хочете зберегти первозданний вигляд ваших джинсів, не робіть цих елементарних помилок!

Навряд чи знайдеться людина, у якого в шафі не знайдеться хоча б пара джинсів. Цей зручний і практичний елемент одягу міцно увійшов в наше життя. Але щоб вони змогли прослужити вам не один рік, необхідно правильно їх прати. Адже через найпоширеніші помилки при пранні навіть найякісніші і дорогі штани можуть перетворитися в ганчірку. Джерело

Якщо ви хочете зберегти первозданний вигляд ваших джинсів, не робіть цих елементарних помилок!

Помилка 1. Не вивертати джинси перед пранням

Незалежно від того, наскільки щадний режим прання ви вибрали, обов’язково перед ним виверніть джинси. І блискавки з гудзиками не забудьте застебнути – вони можуть пошкодити одяг з більш тонких тканин.

Читайте також: «Хлорoфіліпт» – смарагдове диво. 12 маловідомих способів застосування

Помилка 2. Прати відразу кілька пар

Чим більше джинсів ви перете за раз, там більший ризик того, що вони злиняють і розтягнутися.

Помилка 3. Використовувати неправильний режим

Чим більш щадний режим прання ви виберете, тим новіше будуть здаватися ваші джинси.

Помилка 4. Використовувати порошок для кольорових тканин

Багато з нас свято впевнені, що всі ці порошки «для кольорового» – всього лише комерційний міф. Але це не так. Головне завдання таких засобів – деактивувати хлор, який міститься у воді і вимиває з тканини фарбу. І джинсам вони просто життєво необхідні. Якщо тільки ви не хочете отримати «полинялий» ефект.

Читайте також: Це чудове тісто, просто паличка виручалочка. Не потрібно нічого слоїти, розгортати, не потрібно багато рухів. Просто все змішати по черзі і поставити в холодильник

Помилка 5. Сушити джинси занадто довго

Йдеться про автоматичну сушінні. Сильний режим віджиму, як і машинна сушка призводять до того, що джинси просто сідають.

You cannot copy content of this page