fbpx

Яку небезпеку таїть найдовше місячне затемнення 8 листопада 2022 року

У вівторок, 8 листопада 2022 року, о 13:02 за київським часом розпочнеться повне місячне затемнення місяць, який триватиме 3 години і 40 хв. Цей період досить сильно впливатиме на психіку людини. У чому особливість найдовшого місячного затемнення і яку шкоду воно може завдати оточуючим, розберемося далі.

В Україні побачити затемнення неозброєним поглядом не вдасться.

Повний місяць, який очікується 8 листопада, багато фахівців називають «Бобровий Місяць». Традиція давати природним явищам назви було засновано ще індіанськими племенами. Така назва була придумана колись недарма. В останній осінній місяць бобри проявляють активність, оскільки починають вести підготовку до зими. Вони запасаються їжею та будують греблі.

Також такий повний місяць часто називають “кривавим”. Це пов’язано з тим, що це явище збігається з повним місячним затемненням, у результаті місячний диск стає червоно-жовтогарячим.

За словами астрологів, майбутній повний місяць приведе до того, що багато людей будуть сповнені енергії. Деякі просто будуть не готові до цього. Через те, що люди не знатимуть, куди подіти сили, що з’явилися, почнуть розгорятися конфлікти. Кpивавий Місяць може призвести до агресивного стану.

Таке явище, як повний місяць, сильно впливає на душевний стан людини і на її емоції. Багато хто починає гостро сприймати слова, сказані на свою адресу, і в результаті виникають сварки.

Астрологи вважають, що Бобровий повний місяць може призвести до погіршення самопочуття. Щоб легше пережити майбутнє природне явище, фахівці рекомендують усвідомлено підходити до всього, що відбувається. Будьте готові до різких перепадів настрою.

Астрологи рекомендують у цей час відволіктися від того, що відбувається, краще витратити свою енергію на йогу або медитацію. Уникайте конфліктних ситуацій та не звертайте увагу на провокації оточуючих.

Слід утриматися від тяжких фізичних навантажень. Не треба йти зі старої роботи і намагатися одразу щось знайти нове. Повний місяць не є сприятливим періодом для цих дій. Переїзд також краще перенести на інший час. Найкраще приділити вільний час своєму внутрішньому світу. Творчі особи можуть зайнятися втіленням ідей.

You cannot copy content of this page