fbpx

Яким знакам Зодіаку життя випише щедрі премію, а кому доведеться ухвалити доленосне рішення

Які ще події очікуються з 6 ро 12 грудня.

ОВЕН. Багато Овнів проблеми на роботі обійдуть стороною. Хіба що треба бути обережнішим із колегами, не довіряти їм свої таємниці та не обговорювати чужі секрети. В іншому випадку вас можуть підставити. Фінансові потоки з різних джерел зміцнять матеріальне становище. Доля випише щедрі преміальні тим представникам знаке, хто багато працює і не звик перекладати відповідальність на інших. Багато типових Овнів можуть наступити на старі граблі в справах сердечних. Не дозволяйте завдати вам болю людині, яка вже одного разу робила це.

ТЕЛЕЦЬ. Зволікати не можна. Настає момент, коли Тельцям необхідно ухвалити цілу низку доленосних рішень. Щоб не помилитися, потрібно взяти до уваги поради близьких людей, а також спиратися на власний досвід. Зараз у вас має бути достатньо сил і часу, щоб нарешті впоратися із тими проблемами, які давно не дають вам спокою. Зараз хороший період для сміливих експериментів із грошима та в області почуттів. Тримайтеся подалі від екстриму та великих навантажень у спорті, можете отримати травму.

БЛИЗНЮКИ. Поки що краще почекати з великими покупками та фінансовими угодами. У цьому плані Фортуна поки що не на вашому боці. Зате Близнюки майстерно володітимуть ораторським мистецтвом і зможуть будь-кого переконати у своїй правоті. Це допоможе під час ділових переговорів та співбесід. На любовному фронті вам не варто побоюватися серйозних розчарувань чи зрад. У цій сфері загадка може обернутися приємним сюрпризом, наприклад, таємний шанувальник виявиться дуже привабливою і гідною людиною.

РАК. Період схилятиме багатьох Раків у бік лінощів. Багатьом із вас буде складно змусити себе прийняти вертикальне становище та взятися за основні справи. Не виключено, що колеги, друзі, близькі родичі допоможуть виконати більшу частину ваших обов’язків, але не варто зловживати цим, щоб не опинитися серед тих, хто нічого не встигає. Астрологи закликають дуже уважно ставитися до свого раціону, щоб не отримати проблеми із травленням. Уникайте спілкування з людьми, які вам неприємні. Вони здатні надовго зіпсувати настрій.

ЛЕВ. Багато сили і часу можуть забрати чужі прохання та сторонні справи. Навчіться відмовляти. Великі фінансові здобутки прогнозуються у Левів, зайнятих у сфері підприємництва. На особистому планується дещо цікаве. У одиноких представників знака може закрутитися яскравий роман, багато сімейних Левів почнуть планувати якусь важливу спільну подію: народження дитини, покупку квартири, торжество, поїздку тощо.

ДІВА. Обережно ви ризикуєте наступити на старі граблі! Наприклад, знову повірите людині, яка безсоромно користується вашою фінансовою допомогою. Крім того, у наступному періоді у Дів можуть бути складнощі з обчисленнями, тому багато разів самі себе перевіряйте. Пожвавлення у любовних справах гарантовано тим, хто мріє розпочати новий роман. Сімейним Дівам варто бути обережнішим, щоб не провокувати ревнощі з боку другої половинки.

ТЕРЕЗИ. Деякі події наступного періоду принесуть Терезам легку нервозність. Швидше за все, через те, що трапилося, буде складно щось планувати в сімейних чи службових справах. Нехай невизначеність вас не лякає, все дуже скоро перенаправиться у потрібний бік. А поки займіться собою. Саме час навести красу та оновити гардероб. Період обіцяє щасливу зустріч із людиною з минулого, яка змінить ваше життя на краще. Обов’язково знайдіть час для відпочинку в спокійній обстановці, це дуже сприятливо позначиться на вашому настрої.

СКОРПІОН. Більшість Скорпіонів цей період пройде без масштабних подій. У житті в основному пануватиме спокій і розміреність, що дасть сили, і час, щоб знайти собі нове захоплююче хобі, яке в найближчому майбутньому може принести хороші гроші. Вам буде дуже легко знаходити порозуміння з людьми, а недавні конфлікти самі собою зійдуть нанівець, що вас дуже потішить. Поки не варто починати те, що вимагає великої сили волі, наприклад дієту. Зараз вам буде складно вийти із зони комфорту та витримати якісь обмеження.

СТРІЛЕЦЬ. Наступний період не дуже підходить для фінансових справ. У більшості з вас є ризик втратити значну грошову суму через поспіх, участь в авантюрі або з інших причин. Не слід щось міняти у сімейних справах. Спробуйте піти на поступки партнеру по шлюбу, незабаром доля винагородить вас за це. Тим, кого відвідає думка про зміну роботи, поки що не варто втілювати її в життя. Незабаром ви зрозумієте, що можете досягти дуже багато на своєму нинішньому місці.

КОЗЕРІГ. Не рекомендується шукати моральну та матеріальну допомогу у малознайомих людей, це може бути небезпечно. Все нове – це добре забуте старе. Тому Козерогам слід освіжити контакти родом з минулого, згадати колишні професійні навички. Це може принести пристойний прибуток. Прогнозується помітне пожвавлення почуттів усередині пар зі стажем, а самотні Козероги матимуть велику популярність у представників протилежної статі.

ВОДОЛІЙ. У вашому житті на цьому етапі буде чимало нового. Можливо, ви включитеся в якийсь проект на роботі, відвідаєте місто, де раніше не були, познайомитеся з цікавими людьми. У чому експерименти заборонені – це матеріальний аспект, оскільки в ньому можливі збитки. Велика можливість почути прекрасні новини від хороших друзів або родичів, у вас з’явиться можливість щиро порадіти за них. Прекрасний час, щоб розпочати боротьбу зі шкідливими звичками.

РИБИ. Для деяких риб існує можливість забути щось важливе, тому будьте максимально уважними. Не передбачається перешкод у тих із вас, хто вирушить у дорогу. Дорога має пройти легко та комфортно. Риби – службовці зараз у ударі. У багатьох з вас робота кипить у ваших руках, колеги та бос на льоту ловлять усі ваші пропозиції та ініціативи. Не менша затребуваність чекає на Риб у сімейних справах і в ході різних громадських заходів. Ви будете впевнені в собі, що вже забезпечить половину успіху.

You cannot copy content of this page