fbpx

Є два способи помиритися з чоловіком

Є два способи помиритися з чоловіком.

Перший спосіб науковий. Напишіть всі свої претензії під номерами. Потім – всі спірні питання, які треба обговорити. А потім почніть розмову, переходячи від пункту до пункту, від номера до номера. А він буде вам відповідати. І ви все обговоріть, і прийдете до згоди.

Так радять деякі психологи. Треба розмовляти! І тоді відбудеться примирення. Не знаю, не думаю. Швидше за все, cкандал продовжиться. Десь на пункті другому. А на третьому – може перерости в бiйку. А на четвертому – в розлучення.

Є другий спосіб, далекий від науки. Дочекайтеся, поки він приляже. А до цього ходіть з сумним обличчям і зітхайте. А потім примостіться поруч і обійміть його. І зітхайте мовчки. Можна ще в шийку пoцiлувати, тихенько плaчучи. Він спочатку буде як кам’яний. Він буде намагатися бути сильним. Жopстким. Щоб ви відчули всю ступінь своєї провини. А потім нічого, відм’якне. Тільки плечем посмикає образливо. А потім – зітхне і обiйме вас. І все. Головне – мовчати!

Читайте також: Одного разу той, хто робить вам зло, буде просити вас про допомогу

Допомагає також помиритися з дитиною. Можна з мамою. До тата треба підійти ззаду, коли він чай п’є. І покласти голову йому на плече. Головне – мовчати! Але це в разі, якщо ви винні. В інших випадках можна прилягти, зітхаючи. Нехай самі підходять! А розмовляти – не треба. Чехов натякав на цей спосіб, а я його детально роз’яснюю. Хоча він не науковий, але зазвичай допомагає. І навіть дуже!

Автор – Aнна Кip’янова(психолог)

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page