fbpx

Є у мене подруга Катя, 35 років, незаміжня, дітей немає, красуня, забезпечена, займає керівну посаду у великій компанії. Зазвичай я ще пишу – розумна, але сьогодні хочу сказати: суцільна наївність. І, так, Катю, я знаю, що ти прочитаєш цю статтю, сподіваюся, що завдяки їй ти переглянеш своє рішення

Нещодавно Катя зустріла свого колишнього хлопця Максима в фітнес центрі, він запросив її на побачення в ресторан. Колись Катя ледве не вийшла за нього заміж, але не склалося. Мабуть почуття так і не минули, а можливо цікавість змусила подругу погодитися на зустріч не дивлячись на те, що на пальці Максима обручка.

У ресторані Катя і Максим обговорили особисте життя кожного:

– Катю, а ти не заміжня чи в цивільному шлюбі? Обручки не видно , – запитав Максим.

– Не заміжня, у мене досить насичене життя. Робота, хобі, живу для себе. Немає мети, знаєш, як у багатьох, вискочити заміж і мати дітей. Тоді часу на кар’єру не буде, – подруга видавала не свої думки, так як насправді дуже хоче заміж.

– Ніби колись ти хотіла вийти за мене? – запитав Максим.

– Це було давно. А ти як? Одружений бачу, – Каті було дуже цікаво.

– Так, одружився з Оленою, дівчиною з сусіднього будинку. Мама дуже цього хотіла. Ти знаєш, вона ж налаштувала мене проти тебе. Наговорила багато чого, а я молодий був і нерозважливий. Я так про це шкодую. Адже ми живемо з Оленою нещасливо. Навіть мама вже це розуміє. А тут я тебе зустрів і зрозумів, що нічого не згасло…, – сказав Максим.

– Ти одружений, діти, – Катя намагалася робити вигляд, що все це їй нецікаво.

– Дітей немає. Я думаю, що потрібно розлучитися. Катю, у нас з тобою може бути майбутнє?» – запитав Максим.

Далі йшов довгий діалог в тому ж дусі, тільки ось цікавий нюанс: через годину бесіди Максим почав просити у Каті позичити гроші:

– Я вибрав новий автомобіль, не машина, а мрія. Поквапився: відразу свою продав, а даремно, не вистачало 7 тисяч зелених. Уявляєш, хотів в позику оформити, так банк відмовив, думаю, тому що у мене на бізнес вже є один кредит. Навіть не знаю, як бути. Так незручно без машини зараз. Скажи, ти не могла б мені позичити на кілька місяців 7000 тисяч?,- попросив Максим.

– Ну якщо на кілька місяців, то чому б і ні, – відповіла Катя.

Коли я почула це, то думала, що вона зараз засміється і скаже: «жарт!». Ні. На повному серйозі. Колишньому хлопцю, якого не бачила купу років, одруженому, 7 тисяч зелених пообіцяла дати в борг. На машину.

Звичайно я сказала Каті все, що думаю я: «він ніколи не розлучиться», «це обман», «нехай їздить на трамваї», «ти під гіпнозом», «як ти йому повірила». Не допомогло.

А що думаєте ви, дорогі читачі? Хтось вірить, що Максима шкодує, що не одружився з Катериною, а прохання позичити гроші абсолютно випадкове?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page