fbpx

Єлизавета II, Кейт Міддлтон з дітьми, принц Чарльз та інші прибули останніми на королівське весілля: фото

Найшанованіші члeни королівської сім’ї – Єлизавета II та принц Філіп, принц Чарльз та герцогиня Камілла, Кейт Міддлтон з дітьми прибули останніми на весілля принца Гаррі та Меган Маркл 19 травня у Віндзорський замок, пише 24канал

Королівське весілля принца Гаррі та Меган Маркл – безумовно одна із найочікуваніших подій року. Церемонія розпочалася о 12:00 за британським часом, о 13:00 молодята проїдуться в кареті через все місто. Потім пара відправиться на святкування в оточенні тільки друзів і близьких.

Згідно з протоколом, найперші наслідники престолу та сама Її Величність прибули на весілля останніми. Королева Єлизавета II приміряла яскравий образ фіолотево-салатових відтінків з квітковим принтом.

У свою чергу Кейт Міддлтон прибула у ніжній сукні кремового відтінку. Поряд її оточували троє дітей.

Читайте також: ПРИНЦ ГАРРІ ЗАПЛАКАВ КОЛИ ПОБАЧИВ НАРЕЧЕНУ МЕГАН МАРКЛ: ЗВОРУШЛИВЕ ВІДЕО

Герцог Уельський та герцогиня Корноулська теж прибули на весілля. Камілла Паркер Роуз обрала ніжно-рожеву сукню з екстравагантним головним убором, а принц Чарльз, який поведе до вінця Меган Маркл замість батька, одягнув класичний сірий костюм.

На весілля Меган Маркл також, звісно, прибула і її матір Доріа Редлан. Жінка одягнула чарівний образ світлого салатового відтінку з білим квітковим принтом та чарівний берет. Образ матері нареченої доповнював елегантний клатч.

You cannot copy content of this page