fbpx

Їй 7 років. Вона мила дівчинка, але дуже схожа на свою маму. Щоранку, коли я бачу її за сніданком, у мене пропадає апетит. Правда. Я намагаюся її полюбити, але переступити через себе не виходить

Коли я виходила заміж, то знала, що у нареченого є маленька донька від першого шлюбу. Я навіть купувала їй милі дрібнички від «тата» і передавала з бабусею. Мені хотілося здаватися хорошою, своїх дітей у мене не було.

Мені всі родичі говорили, навіщо тобі, дівчинці-студентці цей 30-річний чоловік. Адже у нього колишня дружина, дитина, яка завжди буде стояти між вами, навіщо тобі це, дівчинко? Але я була закохана, пручалася, як могла.

Коли його колишня дізналася про наше весілля, вона заборонила взагалі що-небудь привозити дитині і бачитися з ним. Ніби як чисте життя – з чистого аркуша. Чоловік, звичайно, був засмучений. Одного разу я бачила його сльози, але вдала, що не бачу.

А потім життя налагодилося. До мене він сидів в межах свого міста, працював за невеликі гроші і вечори проводив за футболом. Я, можна сказати, своїм ентузіазмом відкрила йому світ. Змусила піти на курси, щоб підвищити кваліфікацію, підштовхнула до зміни роботи (тепер він заробляє в 5 разів більше), ми об’їздили половину земної кулі, він навіть стиль змінив.

І ось, коли минуло три роки щасливого життя, у нас міцна сім’я, плани про дітей, з’являється як лукавий із табакерки його дружина. Типу, я передумала, треба розділити піклування про дитину навпіл. Згнітивши серце я погодилася. Тепер дитина місяць живе в матері, у якої новий чоловік, а місяць – у нас.

Їй 7 років. Вона мила дівчинка, але дуже схожа на свою маму. Щоранку, коли я бачу її за сніданком, у мене пропадає апетит. Правда. Я намагаюся її полюбити, але переступити через себе не виходить.

Якби вона була схожа на чоловіка – можливо, але вона схожа на його колишню дружину. Вона – результат їхнього кохання, і коли я дивлюся на неї, я бачу їх разом, в результаті чого вона і з’явилася. Подруги кажуть мені, що я черства і безсердечна, що не можна так думати і як можна не любити дитину, навіть якщо вона чужа.

Але я така, і мені важко від цього. Але нічого я вдіяти з собою не можу. А Обманювати, яка я гарна тітка Аня, мама друга, це взагалі за гранню. Ще страшніше мені за власних дітей, тому що любити їх однаково я не зможу, а чоловік буде бачити і почнуться проблеми. Хоч зараз розлучайся.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page