fbpx

“Їм із цим жити все життя”: Monatik розповів про своє ставлення до українських артистів, які наразі живуть в рф і не підтримують Україну

Дмитро Монатік висловив своє ставлення до українських артистів, таких як Анна Седокова та інших, які живуть у Росії та мовчать про війну.

В своєму нещодавньому інтерв’ю Славі Дьоміну співак розповів, що особисто до тих хто вважає за правильне, наразі, мовчати, не звертався.

Співак розповів, як на другий день російського вторгнення він розмістив в Instagram вірш, тому впевнений, що його побачили всі його підписники з РФ, зокрема й екс-колеги.

Цитуємо:

“Я зробив звернення і я чітко розумів, що вони це побачать. Хто відреагує, той відреагує, а хто далі мовчатиме. Їм із цим жити все життя. Можливо, вони з цим житимуть, для мене це не зрозуміло.

Щось доводити, дзвонити, питати, чому ви не підтримуєте або ще щось… Я розумію, що якщо вони самі ці висновки не роблять, то їх це не дійме… Якщо вони в полі тієї інформації, то мої слова будуть для них просто порожній звук, і вони просто думатимуть, що я хочу їм щось нав’язати. Я висловив все чітко у вірші 25-го числа”.

Як розповів співак, під тим дописом є коментарі від росіян, які підтримали Україну і навіть виходили на мітинги.

22,06,2022

Головне фото ілюстративне з вільних джерел.

You cannot copy content of this page