fbpx

“ЇЇ тато приходив у вишиванці на всі ефіри”: Ігор Кондратюк пригадав, як Оксана Марченко радила йому не переходити на російську

Ігор Кондратюк, відомий в Україні ведучий і продюсер, в нещодавньому інтерв’ю SportArena розповів, що дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко раніше мала чітку проукраїнську позицію.

Вона вела свої передачі українською мовою до того ж радила колегам розмовляти лише рідною, навіть якщо до них приходили учасники з різних країн.

Нагадаємо, що продюсер і ведуча разом працювали декілька років в проектах на телебаченні. Марченко вела всі свої шоу українською, хоча в житті спілкувалася російською мовою.

Ось, що розповідає про той період Ігор Кондратюк:

“У нас з нею було декілька епізодів, коли вона казала не переходити на російську мову, навіть якщо приїхали люди не з України… Реально ми про це говорили.

Вона питала: “Чому ти переходиш?”. Я відповідав: “Так людина приїхала з-за Уралу, вона ж ні бельмеса”. А вона говорила: “Це її проблеми, нехай вчить!”.

Також Ігор Кондратюк пригадав, що на ефірах за участі Марченко завжди був присутній її батько, який у глядацькій сидів у вишиванці:

“Тато її постійно ходив у вишиванці. У них там, по-моєму, мама з татом розійшлися, не говоритиму про це, я не надто цікавився цим. Але тато був на всіх ефірах перші роки три. І він завжди приходив у вишиванці”.

Продюсер також висловив свою думку щодо того, чому сім’я Віктора Медведчука і Оксани Марченко пішла на такий крок:

“Чому? Не знаю. Точніше, я здогадуюся чому. Гроші, мабуть, відіграли величезну роль. Гроші та якісь зв’язки, які точно не можна розірвати в Медведчука. Казати, що вони категорично не згодні зі шляхом розвитку нашої країни – це маячня. Це навіть смішно слухати. Казати, що я раніше бачив це в Оксани? Ні…”.

01,09,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page