fbpx

З 12 березня буде відчутно легше: Відома астрологиня склала прогноз про війну в Україні(відео)

Відома у всьому світі астрологиня Анжела Перл(Анжела Перл народилася в Україні на півдні країни у маленькому містечку Миколаївської області і пізніше емігрувала до Австралії) склала астропрогноз щодо війни в Україні. Прогноз дає відповіді на низку гострих запитань, які хвилюють людей у ​​всіх куточках світу.

Наприклад, коли закінчиться це протистояння і з яким результатом? Річ у тім, що події на Землі – це наслідки планетарних рухів у космосі. І якщо простежити траєкторію того ж Марса чи Плутона, то можна зрозуміти, який вплив буде здійснюватися на землян.

23 лютого Марс та Плутон розпочали своє з’єднання у знаку Козерога. Слід відзначити, що ці небесні тіла відповідають за війну та смерть відповідно.

«Козеріг — це знак планування. Тому операція не була спонтанною. Всі кроки були заздалегідь продумані», — стверджує Анжела.

Астрологічні розрахунки дають зрозуміти, що Марс і Плутон знаходяться за кілька градусів від повного з’єднання. І день, коли планети стануть однією вісь, ознаменується потужними військовими діями, оскільки енергія протистояння буде найсильнішою.

Точне з’єднання цих планет випадає на 3 березня. Саме 3 числа мали бути найсильнішими бої, як кульмінація. Ситуація піде на спад після 12 березня», — каже астролог.

Чому сталося протистояння? Кожна країна, на думку астрологів, має власний знак зодіаку. Україна представлена ​​Тельцем, а Росія – Водолієм.

«Телець – це знак землі, сільського господарства. Водолій – знак революцій. Сатурн увійшов на знак Водолія у грудні 2020-го року, ставши у складний аспект стосовно Урану, який був у знаку Тельця. І ці дві планети дуже не люблять одна одну. З цього моменту почалося явне протистояння, яке продовжуватиметься й надалі. Якогось перемир’я не очікується», — пояснила астролог.

Чи закінчиться ця війна? «Так, закінчиться. Війна точно не затягнеться роками. Більше того, вже наприкінці березня спостерігатиметься спад. Проте напружена ситуація зберігатиметься ще 3-4 місяці, але вже без силового аспекту», – каже Анжела.

Чи втратить Україна свою незалежність? Астропрогноз щодо війни в Україні показує, що країна зможе зберегти свою незалежність та самостійність як окрему державу.

У домі Тельця (зодіакальний знак України) продовжує перебувати Уран. А Уран – це планета незалежності», – запевняє астролог.

Що чекає на Росію? У дім Водолія (зодіакальний знак Росії) незабаром зайде Сатурн, який означає «затягнути пояси» або обмеження.

«Вплив Сатурна триватиме до березня 2023 року. Санкції в цей період будуть особливо відчутні», – каже Анжела Перл.

Весною 2023-го року увійде і Плутон у знак Водолія. Наступний подібний захід відбудеться у січні 2024 року.

«Планета принесе Росії зміни. Це буде зміна уряду або кадрові перестановки. Не виключено і жорстке протистояння на території країни під знаком Водолія. Буде велика трансформація», – сказала астролог.

Що чекає на Україну? Астрологічні прогнози вказують на низку затемнень у знак Тельця, яким відзначена Україна. А подібні явища завжди супроводжуються грандіозними змінами.

«Накладаються затемнення у знаку Тільця – це означає, що в Україні відбудуться великі зміни. Те, що війна триває, це зрозуміло. Але це змінить країну. Ось ці затемнення, які зараз йдуть за знаком Тільця – вони змінять країну. Знаєте, ніби-то навіть менталітет поміняють. Таке йде згуртування сильне, якого не було давним-давно. Ось цей прояв турботи один до одного – це те, що українці давно не бачили. Отже, змінюється, мені здається, навіть менталітет», – стверджує Анжела .

Чи буде ядерна загроза? Ні. Це 100% відповідь», — підсумувала астролог.

Анжела Перл – астролог із 20-річним досвідом з Австралії. Відома своїм професіоналізмом та позитивним підходом до прогнозів. Її клієнтами є багато успішних особистостей з усіх континентів земної кулі. Анжела є найчастішим гостем багатьох міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page