fbpx

“З 24 лютого не тільки я, а й кожен українець допомагає на своєму фрoнті для спільної перемоги”: DZIDZIO відповів на закиди про його нібито виступ на “мажорному” весіллі під час вiйни

Відомий український співак Михайло Хома, або DZIDZIO відповів на закиди про те, що він нібито виступив на весіллі “мажорів” під час вiйни.

Співака щиро здивувала і обурила сама думка про те, що під час війни хтось узагалі може собі дозволити якісь гуляння.

Як стало відомо, на приватній вечірці під Луцьком виступав не сам артист, а його «двійник».

Михайло Хома наголошує, що після початку повномасштабного вторгнення Росії виступає лише перед захисниками України та порaненими у шпиталях.

Цитуємо допис артиста з його офіційної сторінки в Instagram.:

«Прочитав про себе в інтернеті фейкову новину, що ніби я нещодавно виступав на якомусь „мажорному“ весіллі. В моїй голові не вкладається, як хтось може дозволити собі гуляння під час вiйни, коли наші хлопці й дівчата захищають Україну ціною власного життя.

Виявляється, було таке весілля, де запросили двійника, який, паразитуючи на моїй творчості, підставив мене і заставляє виправдовуватися в тому, чого я не робив. А деякі люди задля хайпу підхоплюють яскраві заголовки новин, навіть не перевіряючи інформацію.

З 24 лютого не тільки я, а й кожен українець допомагає на своєму фрoнті для спільної перемоги. Від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну я виступаю тільки для вiйськовослужбовців і порaнених у госпіталях. Слава Україні».

Миру нам усім!

Фото ілюстративне з вільних джерел.

You cannot copy content of this page