fbpx

З Андрієм вони зустрілися, коли Ірині було 49, а йому 29 років. Чоловік каже каже, що покохав Ірину з першого погляду

Ірина – жінка не багата і не знаменита. Вона живе в селі, займається худобою і городом. Від своїх ровесниць вона відрізняється тим, що ніколи не переставала доглядати за собою. Ірина молода не тільки зовні, а й душею. Залишившись вдовою в 30 років і виростивши одна двох дітей, жінка ніколи не нарікала на долю. Всі ці роки в ній жило очікування щастя. Ірина була впевнена, що ще покохає і буде коханою.

З Андрієм вони зустрілися, коли Ірині було 49, а йому 29 років. Незважаючи на молодість, цей чарівний чоловік вже багато пережив. Він служив в армії, воював, мав поранення. Андрій неймовірним чином поєднував  у собі зухвалість і дотепність юнака з мудрістю і надійністю старого воїна.

Андрій каже, що покохав Ірину з першого погляду. Його зачарували її очі і граційна хода. Він насолоджувався її розмовами і захоплювався почуттям гумору. Його підкорив її позитивний життєвий настрій. У ній відчувалася сила справжньої жінки

А що ж Ірина? Вона не закохалася відразу як нерозумна дівчина. Але чомусь з першого дня їхнього знайомства відчула, що Андрій рідний. Її тягнуло до цього молодого чоловіка, що спочатку лякало. Адже для жінки вік має велике значення.

Навіть коли Андрій сказав, що кохає її і хоче з нею прожити довге і щасливе життя, жінка відмовляла його від такого задуму. Вона без кінця повторювала хлопцеві про складнощі, які можуть зустрітися на цьому шляху: про неможливість подарувати йому дітей і про швидкоплинну молодість.

Але любов перемагає всі перепони! Ірина та Андрій уже п’ять років разом. Вони пережили нерозуміння близьких і друзів, навчилися прощати один одному слабкості і недоліки, заснували чудові сімейні традиції.

Коли Ірину запитують, хто для неї Андрій, жінка відповідає так:

– Перш за все, це мій друг. Ми з ним на одній хвилі. Я можу говорити з Андрієм на будь-які теми, він дуже цікавий співрозмовник. Ми разом любимо літературу та історію. Незважаючи на те, що я за освітою філолог, Андрій часто дивує мене своїми знаннями. Це мій захисник. З ним я почуваюсь спокійно і впевнено.

Він піклується про мене, балуючи мене смачними стравами власного приготування, допомагаючи мені вести господарство. Звичайно, іноді я ставлюся до Андрія по-материнськи, особливо коли він нездужає, коли згадує пережите і сумує за втраченими побратимами.

Це мій коханий чоловік, який мені дарує море щастя. З ним я почуваюся маленькою дівчинкою, коли ми годинами регочемо над вигаданими ним історіями, чи королевою, якій вклоняється прекрасний лицар.

А хто для Андрія Ірина? Ось його слова:

– Це моє життя. У ній все гармонійно поєдналося. Кажуть, що ідеальна дружина повинна бути дбайливою матір’ю, гостинною господинею, королевою кулінарії. І це все Ірина.

Так, ми не можемо мати дітей, але для мене Ірина і є моя єдина дорога дитина. Я щасливий і спокійний, тому що у мене є хороший дім і кохана дружина.

Що можна до цього додати? Ірина тільки молодіє. Це відзначають всі її знайомі. Андрій змужнів. І коли ця пара разом, то ніколи не скажеш, що у них велика різниця у віці. А якщо люди щасливі, то вони завжди мають рацію.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page