fbpx

З чого розпочнеться новий 2023 рік: прогноз Таро на січень для кожного знаку зодіаку

З початком нового, 2023 року, в життя увірветься багато змін, тому, щоб впоратися з цією «лавиною», потрібно бути у всеозброєнні. Тарологи надали прогноз щодо карт Таро на січень, щоб кожна людина змогла зорієнтуватися на дорозі, яка поведе нас наступного року. Що ж чекає на кожен знак зодіаку?

Овен

Перемога (6 жезлів)

У січні а Овнів буде достатньо енергії, щоб дати вихід своєму внутрішньому вогню і самореалізуватися. Будь-яка справа, за яку ви візьметеся, отримає благословення згори. Також варто проявити себе і у стосунках: насолоджуйтесь почуттями один до одного і робіть більше сюрпризів.

Телець

Туз жезлів

Життя цього знака також може перевернутися з ніг на голову, але це не рука долі, а ваша власна ініціатива. Річ у тім, що з початком нового року Тельці відкриють у собі якості, яких раніше не було — спонтанність, ризикованість, азарт. Саме ці нові характеристики допоможуть досягти бажаного. Але важливо правильно розставити пріоритети, інакше можна розплескати всю чашу енергії доти, поки хоч одна справа виявиться завершеною.

Близнюки

Всесвіт (Старший Аркан)

Ця карта Таро сповіщає про великі, навіть глобальні зміни в просторах вашого індивідуального світу. Щодня ви знаходитимете щось, що штовхає вас до змін, що дає натхнення та радість. У січні 2023 року всі події виявляться важливими, тому приділяйте увагу кожному моменту, слову або дії.

Рак

Ієрофант (Старший Аркан)

Настав час, коли Ракам потрібно отримати внутрішні відповіді на екзистенційні питання, бо інакше вони й надалі почуватимуться немов у невагомості та духовному вакуумі. Не варто думати, що відповіді бувають правильними чи ні: голос серця ніколи не помиляється, якщо ви справді йому довіряєте. Але деякі Раки можуть відчути підтримку з боку — це буде людина, яка здивує своїм духовним та інтелектуальним розвитком.

Лев

Доброчесність (3 жезли)

Незважаючи на холодну пору року та короткий світловий день, Леви будуть якось недоречно пожвавлені. Втім, бадьорість не буває недоречною, якщо йдеться про власний добробут. Ви, напевно, почнете щось творити, відкриєте бізнес або станете спонсором перспективного проекту. Вдалими будуть і справи сердечні. Леви успішно поєднають роботу та сімейні стосунки.

Діва

Рівнавага (Старший Аркан)

Дуже відповідальний період, коли кожне рішення треба ретельно обмірковувати, адже питання будуть спірними. Щоб нікого не образити, доведеться керуватися не лише мірилом справедливості, а й милосердя. Ті Діви, які дуже гостро відчувають свою самотність, можуть планувати серйозний крок — одруження.

Терези 

Занепокоєння (5 дисків)

А ось Терезам випала карта, яка віщує наступ непростих часів. В основному проблеми будуть фінансового характеру, тому найкорисніше, що ви можете зараз собі зробити – стати гранично ощадливим. Не можна в січні давати гроші в борг чи робити великі покупки. Працюйте над тим, щоб отримати додатковий дохід.

Скорпіон

Повішений (Старший Аркан)

Насправді, нічого страшного в цій карті немає. Вам потрібно взяти відпустку або хоча б більше вихідних, щоб відновити втрачені сили. Навіть ті події, які вас могли б інколи засмутити, зіграють вам на руку. Викиньте з голови думку про те, що ви жертва обставин, і тоді все буде добре.

Стрілець

Сила (9 жезлів)

Ще один вогненний знак теж не відчує жодних натяків на зимову сплячку у січні. Усі події будуть динамічними, а справи продуктивними, але якщо ви підзарядите їх своїм власним вогнем. У роботі будьте наполегливі, десь навіть безкомпромісні, а от у справах сердечних варто проявляти гнучкість та м’якість.

Козеріг

Королева Мечів

Щоб ухвалити вірне рішення, Козерогам у січні 2023 року потрібно керуватися лише розумом та логікою. Нехай зовнішні прояви будуть м’якими та неагресивними, головне залишатися твердим усередині. Будь-які сумніви можуть відсунути вас на кілька кроків тому – і тоді доведеться починати все наново.

Водолій

Доблесть (7 жезлів)

Вам не можна зберігати той же темп, в якому ви закінчуєте 2022 рік, інакше душевні сили будуть виснажені. Заповнити їх можна ексклюзивними, властивими лише Водоліям методами. Ви знаєте, що приносить вам задоволення і змушує відчути себе по-справжньому живими. Можна зайнятися зимовими видами спорту, обливанням та записатися на танці.

Риби

Лицар Чаш

Веселий, трохи божевільний місяць чекає на Риба. Ви зможете знайти неординарний підхід у всіх питаннях, здивувати близьких та рідних, а також зустріти нове кохання. Якщо ваше серце стрепенеться, то це будуть справді щасливі стосунки.

You cannot copy content of this page