fbpx

З Ларисою вони просто розписались, а ті кошти, що були у нас відкладені на пишне торжество, ми віддали сину, аби він розпорядився ними на свій розсуд. Іллі з невісткою захотілося жити окремо, а тут якраз сусідка наша за кордон до доньки виїхати вирішила і дім свій на продаж виставила. Хата добротна з гарним ремонтом, тож син її придбати захотів одразу ж

Живемо ми всі в селі на Черкащині. Сім’я у нас не велика – син. я і чоловік. Все ми в свого Іллю вкладали, ні в чому він від появи на світ потреби не мав. ми знали, що він наша єдина дитина і більше у нас діток не буде, тож подарували йому стільки любові і тепла, що вистачило б на десятьох.

Син виріс і вирішив одружитись. Про своє рішення він попередив нас заздалегідь і ми до весілля готуватись почали, але лютий сплутав усі плани.

З Ларисою вони просто розписались, а ті кошти, що були у нас відкладені на пишне торжество, ми віддали сину, аби він розпорядився ними на свій розсуд. Іллі з невісткою захотілося жити окремо, а тут якраз сусідка наша за кордон до доньки виїхати вирішила і дім свій на продаж виставила. Хата добротна з гарним ремонтом, тож син її придбати захотів одразу ж.

Я і мій чоловік були дуже раді цьому, адже цей будинок був поруч із нашим і ми могли б знести паркан між нашими обійсцями, ходити в гості один до одного. Жити однією великою родиною.

Якби цього паркану не було, то нам би вдалося зробити невеликий город на додачу до тих що були і вирощували б овочі на ньому разом.

У мене з’явилися дуже великі плани після того, як невістка з сином нарешті повністю переїхали до будинку. Я бройлерів придбала п’ять десятків, гуси купила, качки, дві свині. Час нині складний, потрібно думати про завтра і запасатись.

Але на мій подив ні син, ні невістка не підтримали подібну ідею. Паркан на місці і досі, адже невістка заявила, що у кожного має бути своє особисте життя, щоб ми одне до одного не лізли.

Та й від сина я такої відповіді не очікувала, адже він завжди дослухався до нашої думки. Ми з татом придбали ще два бики, до тих що мали, але замість того, аби нам допомагати, син заявив, що переїжджає з дружиною.

Навіть з нами не порадившись він влаштувався далекобійником. Нині вони з невісткою проживають десь аж під кордоном. Син працює в іноземній компанії і навіть не думає, про те, що нам з його татом дуже потрібна допомога з господарством.

Дуже сумно, що життя обернулось ось так. Син нас просто зрадив і забув про те, що в нього є батьки.

29,11,2022

Головне фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page