fbpx

З водія – у мільйонери: як змінилося життя чоловіка, який виграв мільйон у “Лото-Забава”(відео)

Минулого року Ігорь Мокін з невеликого містечка Гриців Хмельницької області виграв 1 млн грн у державній лотереї “Лото-Забава”, а на додачу новоспечений багатій отримав програму “2 дні з життя мільйонера” від “Клубу мільйонерів” М.С.Л.” Про це повідомляє Еспресо.TV.

Вже тоді Ігор Мокін зі своєю дружиною Русланою відчули, як живуть на широку ногу. Минув уже рік, а подружжя досі пам’ятає перші емоції.

“Ми думали, що це все награно, що все вигадано. Але переконалися, що виграти можливо. Все насправді, справедливо. А люди чомусь у це майже не вірять”, – ділиться спогадами дружина мільйонера Руслана Мокіна.

Ігор – гравець із солідним стажем – випробовує вдачу в “Лото-Забаві” вже 15 років. Саме везіння, на його думку, допомогло зірвати великий куш.

Читайте також: Батько був не в захваті: як склалася доля учасників проекту “Наречена для тата”, які вирішили жити разом

“Як раз із ринку вийшов, там ларьок стоїть, продають квитки. Думаю, зайду візьму пару квитків. Зайшов – два взяв. Один безвиграшний, а другий…!” – згадує пан Мокін.

Виграні кошти в першу чергу витратили на будинок для сина. Себе ж переможець побалував новеньким автомобілем, а от море для дружини ще у планах.

“На літо десь туди, щоб було тепленько. Позасмагати”, – мріє мільйонер.

За весь час існування лотереї “Лото-Забава” мільйонерами та мультимільйонерами стали вже 288 українців. Ігор Мокін радить ніколи не здаватися і вірити у свою перемогу.

You cannot copy content of this page