fbpx

З яким знаком Зодіаку у вас найбільші шанси стати спорідненими душами

Більшість з нас намагаються знайти ідеального партнера через друзів і родичів. Але чи знаєте ви, що ваш знак Зодіаку теж може допомогти вам в цьому пошуку? По-перше, ваш знак розповість про ваш характер. А по-друге, по ньому можна досить точно визначити, який тип людей вам потрібен!

Партнер для Овна.

Овен – це агресивно заповзятлива особистість, вибирає життя на повну котушку. У нього немає часу затримуватися, тому йому потрібен партнер, який зможе за ним встигнути. Ідеальний супутник Овна – впевнена, цілеспрямована людина, яка не боїться ризикувати.

Потенційні партнери: Лев, Стрілець, Близнюки, Водолій.

Партнер для Тельця.

Телець збереже вірність підходящому партнеру до самого кінця. Але це повинен бути хтось, хто зможе відповісти взаємністю і продемонструвати справжню відданість. Крім того, Тельцям важливі прояви любові – наприклад, вечеря при свічках або прогулянка по пляжу під місяцем.

Потенційні партнери: Скорпіон, Рак, Козеріг, Діва, Риби.

Партнер для Близнюків.

Ідеальний супутник Близнюків повинен бути веселим, розумним і цікавим. Бажано також, щоб між ними було достатньо відмінностей, інакше Близнюки можуть занудьгувати. Обов’язкова умова – наявність почуття гумору.

Потенційні партнери: Стрілець, Лев, Терези, Овен, Водолій.

Партнер для Рака.

Раку потрібен час, щоб розкритися іншій людині, але коли це відбудеться, він буде самим вірним і відданим супутником. Ракам потрібен хтось, досить розумний, щоб зайняти їх мозок, і досить ласкавий, щоб вони могли відчути себе особливими і коханими. Раки не люблять егоїстів, тому їх ідеальний супутник повинен бути дбайливим і чуйним.

Потенційні партнери: Скорпіон, Телець, Риби, Діва.

Партнер для Лева.

Левам потрібна людина, готова до пригод, яка не побоїться ніяких перешкод. При цьому він повинен бути досить цікавим і непередбачуваним. Але головне – він повинен оточувати Лева любов’ю і обожнюванням.

Потенційні партнери: Близнюки, Терези, Стрілець, Овен.

Партнер для Діви.

Діва ідеально поєднує в собі інтелект і здоровий глузд. Їй потрібен хтось складний і вишуканий. Однак при цьому він повинен бути цілеспрямований і розумний, тому що Діви терпіти не можуть дурниці.

Потенційні партнери: Скорпіон, Козеріг, Рак, Телець.

Партнер для Терезів.

Терези – це добрі і ніжні цінителі краси. Вони чарівні і люблять радувати оточуючих. Їх ідеальний супутник повинен мати потрійні переваги: зовнішність, мізки і самовпевненість.

Потенційні партнери: Близнюки, Водолій, Стрілець, Лев.

Партнер для Скорпіона.

Любов Скорпіона глибока, інтенсивна і абсолютно безумовна. Ідеальний супутник для Скорпіона – вдумливий людина з багатою фантазією і сильними емоціями. Скорпіони люблять загадковість і інтриги.

Потенційні партнери: Риби, Діва, Козеріг, Рак.

Партнер для Стрільця.

Стрільці цінують свою свободу і незалежність, тому вони не люблять, коли хтось ставиться до них як до своєї власності. Ідеальний супутник для них – це людина, з розслабленим і неупередженим підходом до життя.

Потенційні партнери: Лев, Водолій, Овен, Терези.

Партнер для Козерога.

Козероги консервативні і дуже ретельні у виборі коханців, особливо якщо мова йде про довготривалих супутниках. Ідеальний партнер Козерога повинен володіти розвиненим інтелектом, щоб захоплювати розум Козерога. Але найголовніше – він повинен зберігати безумовну вірність, тому що Козерогу важливо знати, що він може довіряти партнеру.

Потенційні партнери: Риби, Телець, Діва, Скорпіон.

Партнер для Водолія.

Ідеальний партнер Водолія повинен любити веселощі і розваги і бути готовим до божевільних пригод. Крім того, Водоліїв дуже приваблюють володарі яскравого почуття гумору. Якщо ви зможете розсмішити Водолія, ви завоюєте його серце.

Потенційні партнери: Терези, Овен, Близнюки, Стрілець.

Партнер для Риб.

Ідеальний супутник для Риб – це людина зі здоровою дозою самовпевненості, вільною творчою душею і здатністю до нестандартного мислення. Їм потрібен хтось, з ким вони зможуть встановити глибокий і осмислений зв’язок. Рибам потрібен сильний позитивний партнер, з яким вони самі будуть ставати сильнішими.

Потенційні партнери: Рак, Скорпіон, Козеріг, Телец.

А ви згодні з цим описом? Поділіться цією статтею з друзями!

You cannot copy content of this page