fbpx

З’явилися свіжі дані про стан потерпілих школярів у Черкасах

Станом на 7 годину ранку 9 травня в Черкасах у peaнімації у стані середньої важкості досі перебувають 11 дітей, які 8 травня під час ранкової лінійки в міській школі №8 відчули погіршення самопочуття.

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій, передає 24 канал.

За даними служби, загалом серед потеpпілих, що потребують лікування, є 53 учні та четверо вчителів, більшість з яких перебувають в задовільному та легкому стані.

“З метою визначення причини погіршення стану здоров’я учнів проведено обстеження приміщення та прилеглої території школи, відібрано проби водопровідної та бутильованої питної води, а також проведено заміри повітря на вміст небезпечних речовин. Перевищень вмісту хімічних речовин понад гранично допустимої концентрації не виявлено”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Таких симптомів ніколи не бачив: головний лікар прокоментував отруєння школярів у Черкасах(відео)

Нагадаємо, 8 травня на ранковій лінійці у школі №8 у Черкасах знепритомніли близько 30 дітей. До лікарні через отруєння невідомою речовиною потрапили понад 50 дітей і кілька дорослих, у яких спостерігалося запаморочення та нудота.

Поліція відкpила кримінальне провадження за статтею “порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням”, причини погіршення стану здоров’я дітей встановлюються.

You cannot copy content of this page