fbpx

З’явився коментар путіна щодо контрнаступу ЗСУ, та звільнення Харківщини. Цікаво, як на таке відреагують солдати армії рф та їх матері

З’явився коментар путіна щодо контрнаступу ЗСУ, та звільнення Харківщини. Цікаво, як на ці слова відреагують солдати армії рф та їх матері, адже виявилось, що багато з них віддали своє життя і здоров’я, а їх президент заявив, що то не “головна ціль”.

16 вересня за підсумками поїздки до Узбекистану на пресконференції очільник Кремля зробив заяву щодо України. За його словами план так званої спеціальної військової операції “корегуванню не підлягає”.

Відповідне відео було опубліковано на YouTube-каналі “Рупор Москви”.

Цитуємо:

“Влада [України] оголосила, що розпочала і проводить активну контрнаступальну операцію, ну, подивимося, як вона розвиватиметься, чим вона закінчиться.

Генеральний штаб [РФ] протягом операції ухвалює оперативні рішення. Щось вважають головним, основною метою – а основною метою є визволення всієї території Донбасу. Ця робота триває, попри ці спроби контрнаступу української армії”.

Також путін, додав що наступальну операцію “на самому Донбасі не припиняють”.

Невдачі свої армії президент рф виправдовує тим, що в Україні не вся його армія, а отже, за його логікою, невдачі зовсім не невдачі:

“Вона триває невеликим темпом, але послідовно, поступово… Я звертаю увагу, ми ж воюємо не повною армією… Ми і не поспішаємо в цій частині, але загалом, по суті своїй, жодних змін немає”.

16,09,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page