fbpx

З’явився супутниковий знімок острова Зміїний після удару ЗСУ

Українські військові під час удару по острову Зміїний влучили у російський зенітний ракетно-гарматний комплекс «Панцирь-С1», а також в радіолокаційну станцію.

Таку інформацію озвучило оперативне командування «Південь».

Також під час атаки позицій окупаційних військ на тимчасово захопленому українському острові у Чорному морі, Збройні Сили Украни уразили автотехніку ЗС РФ.

«В продовження операції з ураження ворожих підрозділів на острові Зміїному, зафіксовано влучання у зенітно-ракетний комплекс «Панцир С1», радіолокаційну станцію та автомобільну техніку. Остаточні результати дорозвідуються», — зазначили в ОК «Південь».

Американський сайт The War Zone , із посиланням на супутниковий знімок отриманий від Planet labs, показав докази, що підтверджують удари по позиціях росії на острові Зміїний у західній частині Чорного моря.

Повідомлення про ці удари вперше почали з’являтися 20 червня, а cупутниковий знімок Planet Labs, зроблений 21 червня 2022 року, показує щонайменше три нещодавно затемнені ділянки на острові Зміїний.
Схоже, що це сліди, які відображають нещодавні вибухи та/або пожежі.

Ці помітно темні плями не були помічені на більш ранньому супутниковому знімку острова від Planet Labs, зробленому незадовго до обіду за місцевим часом 20 червня, пише Мілітарний.

Фото: Мілітарний.

06/22/2022

You cannot copy content of this page