fbpx

З жінок цих трьох знаків Зодіаку виходять найкращі дружини!

Панянки Козороги. Всі люди схиляють перед нею голову, то чому б і вам не зробити те ж саме? Вона сильна як скеля і здатна вирішити будь-яку проблему. Вона докладає величезних зусиль, щоб зробити те, що задумала, і ви ніколи не побачите ні краплі поту на її благородному чолі.

Ця жінка може впоратися з речами, над якими надірвався б звичайний чоловік. Причому зробить це з великою витонченістю і гідністю, так що вам залишиться тільки гадати, чи дійсно ви гідні того, щоб бути з нею поруч? Якщо так, то тоді не сумнівайтеся, що ваша любов буде зігрівати своїм теплом навіть тоді, коли всі інші вогні згаснуть.

За матеріалами – Клубер.

Любов з нею буде підтримуватися полум’ям її відповідальності, відданості і самовідданості. У стосунках з цією жінкою ви поступово будете ставати кращим і кращим, поки в один прекрасний день не зрозумієте, що з жаби перетворилися в принца, який користується повагою і має владу над оточуючими людьми.

Вона – це та, хто любить вас, навіть якщо ви поки «ніхто», але з нею ви неодмінно станете «кимось». Вона не витає в хмарах, а твердо стоїть на землі і дуже добре знає, чого можна очікувати від інших людей.

Якщо вам вдалося вибрати таку жінку, і ви дивуєтеся, як це у вас вийшло зробити, ви повинні знати, що вона, ймовірно, розуміє вас краще, ніж ви самі розумієте себе. Вона знає, що ви за людина і чого варті. З цієї причини вона зробить все, щоб витягти з вас все найкраще. Вона буде суворою, але справедливою. Все, що вона просить у вас, – це проявити свій характер і наполегливість, і вона з радістю покаже вам, як це зробити на власному прикладі.

Панянка Рак. Якщо вам вдасться сподобатися жінці-Раку, вона обов’язково покохає вас всім серцем і продемонструє готовність відправитися з вами на край світу. Її почуття завжди сильні. Як тільки ви з нею зблизитися, то, нарешті, зрозумієте, що значить перебувати в стосунках з вірною і турботливою жінкою. Адже вона буквально готова на все, щоб зробити свого коханого найщасливішою людиною на Землі.

З іншого боку, вона всі свої переживання перетворює в драму, і це часом робить ваш дім схожим на театр. Але це зовсім невелика ціна за можливість жити в раю, подібному тому, який був описаний в «Тисячі і одній ночі». З нею ви будете жити як король, якого завжди оточують найсмачніші страви і затишок дбайливо облаштованого дому. Напевно, кожен чоловік хотів би, щоб після важкого робочого дня його зустрічала така господиня.

Діти для неї священні, їх потреби вона завжди ставить вище від власних. Саме тому іноді їй потрібна ваша допомога в домашніх справах, це дозволяє їй знаходити для себе трохи вільного часу. Але, за великим рахунком, все, що вона чекає від вас, – це щоб ви обіймали її, дбали і були чесні з нею.

Панянка Лев. Жінка-Лев – сильна і стрімка. Вона одночасно є істиною жінкою і воїном. Вона відрізняється неймовірною силою і має низку чудових талантів, але при цьому вона потребує тієї людини, яка приведе до тями, коли її, що називається, «занесе». Вона шукає того, хто буде відповідати їй, тому їй потрібна сильна людина. Ви будете її кохати, причому для цього їй не доведеться робити нічого особливого.

Все, що робить, вона робить для вас, повністю віддаючи себе в цьому. Ви більше ніколи не зустрінете жінку, яка любитиме вас сильніше, ніж вона. Навіть коли вона сердиться, робить вона це дуже чарівно – в манері властивій тільки їй. Кожне її бажання – це наказ для вас, але тільки поряд з нею у вас вийде, нарешті, зрозуміти, що таке справжнє кохання.

Вона буде боротися за своїх дітей як левиця. Вона завжди буде поруч з ними, щоб стати на їх захист. Якщо хтось спробує завдати їм болю, хоча б словесно, то неодмінно пошкодує про це. Єдине, про що вона попросить вас, – це ставитися до неї з обожнюванням. І це зовсім ніщо в порівнянні з тією любов’ю, яку вона вам готова дарувати.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page