fbpx

“За 15 місяців з початку широкомасштабного вторгнення”: aстрoлоги і eкстрaсенси про те, коли ж завершиться вiйна в Україні

З перших же днів широкомасштабного вторгнення рф в Україну aстрoлоги і eкстрасенси зробили багато гучних прогнозів щодо того, коли ж нарешті завершиться війна в Україні.

Ми зробили добірку передбачень aстрoлогів, тарoлогів і eкстрасенсів. Варто зазначити, що кожен з них однозначно впевнений – перемога буде за нами. Україна залишиться вільною і незалежною Європейською державою.

Так, відомий eкстрaсенс, тарoлог і aстрoлог переможець “Битвi eкстрасенсів” Макс Гордєєв певен, що в день святкування Івана Купала вже почався відлік до закінчення війни в Україні.

Але за його словами, не варто очікувати що війна скінчиться в один день:

“Все буде поступово. Не варто чекати “дзвіночка”, що, ось, війна закінчилася і всі можуть повернутися додому. У кожному місті війна буде закінчуватися поступово і своєчасно. Але 7 липня почався відлік закінчення війни”.

Aстрoлог Влад Росс прогнозує, що гаряча фаза війни повинна закінчитися на ретроградному Марсі. на його думку, це відбудеться близько 21 листопада.

Влад Росс запевняє. що окуповані території буде звільнено і перемога буде за нами:

“Всі зрозуміють, що Володимир Путін програє, а російська армія відходить до адміністративних кордонів РФ. Вони почнуть втрачати не тільки окупований Херсон, а й інші міста. “.

Прогноз aстрoлога Дмитра Урануса більш оптимістичний. Він певен, що вже восени Україна зможе звільнити від російських окупантів Донбас.

За його словами, ближче до зими Україна візьме контроль і над півднем країни, і над окупованою Херсонською областю. Він передбачив також і те, що зовсім скоро ми зможемо повернути півострів Крим, який був анексований ще у 2014 році.

Яна Пасинкова, таролог і екстрасенс прогнозує, що Україна може перемогти у війні через 15 місяців після її початку:

“Головне, хочу сказати, що перемога обов’язково буде наша. Поки карти показують, що ми можемо перемогти за 15 місяців з початку широкомасштабного вторгнення. Але, підкреслю, так карти показують зараз, сьогодні. Однак дивитися потрібно регулярно, і картинка буде змінюватися. Адже війна – це сотні тисяч рішень щодня. Крім того, слід розуміти, що війни будуть завжди. Принаймні, поки на провідних посадах перебувають чоловіки. Коли ці місця займуть жінки, світ зміниться на краще”

01,08,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page