fbpx

За датою народження можна дізнатися, яким для вас буде рік. Для того, щоб запобігти усім негативним вібраціям, кожному варто розрахувати свій персональній рік

За датою народження можна дізнатися, яким для вас буде наступний рік.

Щоб визначити число, яке характеризує ваш персональний вік, потрібно додати усі цифри року. В нашому випадку – це 2020. Виглядає це так: 2+0+2+0=4. Далі потрібно додати між собою цифри дати та місяця вашого народження. Візьмемо, наприклад, дату народження 16 квітня. Рахуємо: 1+6+0+4=11. Число 11 також додаємо між собою і отримуємо цифру 2. Отримані дві цифри сумуємо між собою і отримуємо число вашого особистого року: 4+2=7.

Таким чином, для людини, народженої 16 квітня, 2020 рік проходитиме під впливом вібрації числа 7. У нумероголічному календарі шукайте свій персональній рік за отриманим числом і зрозумієте, чого чекати від 2020 року.

Пише – “Є”.

На думку нумеролога Віктора Юхимовича, кожен новий рік має свою вібрацію, яка впливає на людей по-різному – одні досягають поставлених цілей, інші навпаки – стикаються з труднощами та проживають рік на нулю.

«Для того, щоб запобігти усім негативним вібраціям, кожному варто розрахувати свій персональній рік і дізнатися, що нам підготував рік, що наближається», — каже нумеролог.

Нумерологічний календар

Число персонального року 1.

Сприятливий рік для початку нових проектів, бізнесу, переїзду, стосунків. Рік вельми перспективний для кар’єри і бізнесу. Ви зможете отримати вигідні пропозиції, почати нові проекти або укласти прибуткові угоди. З’явиться можливість здобути незалежність, знайти нову роботу, зустріти нових партнерів і відкрити свій бізнес. В особистих і сімейних стосунках можливі зміни — як позитивні, так і не дуже. Якщо у вас виникли проблеми у шлюбі і ви не розлучилися зі своїм партнером минулого року, то цей рік стане для вас переломним. У самотніх людей велика ймовірність зустріти свою половинку.

У цьому році слід розпрощатися з важким вантажем минулих років і сміливо подивитися в майбутнє. Червень — не найкращий місяць для нових починань, інвестицій та шлюбу. У квітні краще вирушити в подорож. Пам’ятайте, що цей рік для вас визначить якість наступних дев’яти років.

Число персонального року 2.

Цей рік буде спокійнішим, ніж минулий. Сприятливий час для проведення аналізу попередніх років: а чи все я зробив для досягнення успіху у майбутньому? Так чи інакше, у вас з’явиться можливість зробити це в наступному році. Будьте терплячі, і до вас прийде успіх. У професійній діяльності відбудеться просування. Багатьом людям з цим персональним числом року належить зайняти вище положення, до якого вони прагнули раніше. Однак не варто приймати поспішних рішень, є велика ймовірність зробити помилку. Рік передбачає романтичні знайомства і укладення шлюбу. Використовуйте цей період для накопичення сил, які ви розтратили минулого року. Травень є несприятливим місяцем для великих покупок та укладення шлюбу. Березень і грудень – не найкращий час для романтичних стосунків.

Число персонального року 3.

Сприятливий рік у всіх сферах життя. Питання і справи будуть вирішуватися самі собою, життя надасть вам багато нових можливостей. Дуже важливо підходити до проектів творчо і приймати креативні рішення. Сприятливий рік для просування кар’єрними щаблями і фінансового доброботу. Якщо ваша діяльність передбачає впровадження нових ідей і нестандартних проектів, сміливо рухайтеся до мети — можете досягти дуже багато. Дуже вдалий період для вирішення питань в особистому житті: зміцнення стосунків між партнерами, укладення шлюбу, вінчання. Багато самотніх отримають можливість познайомитися зі своєю обраницею чи обранцем. На квітень краще не планувати великі покупки, а лютий і листопад будуть несприятливі для романтичного знайомства.

Число персонального року 4.

Рік праці та наполегливого просування вперед. Час активно братися за роботу. Бажано все робити організовано і під суворим контролем. Ви будете пожинати плоди своїх зусиль в попередні роки. Постановка цілей і завдань, ретельне планування і обґрунтовані інвестиції — ось що необхідно робити цього року. Все, що ви робитимете, принесе дивіденди в наступні п’ять років. Рік сприятливий для придбання нерухомості, землі, а також для початку будівництва. А ось для подорожей і тривалих поїздок рік не найсприятливіший. Приділіть увагу здоров’ю. У січні і жовтні краще відмовитися від пошуку другої половинки. Березень і грудень несприятливі для великих покупок.

Число персонального року 5.

Рік буде дуже цікавим, вірогідні численні успіхи і пригоди. Використовуйте всі можливості, живіть повним життям. Ви будете сповнені енергії, матимете бажання спілкуватися, подорожувати, знайомитися. Можливо, під час подорожі познайомитеся з кимось, хто змінить ваше життя. На роботі вас чекає підвищення, різні заохочення або вдала зміна місця. У плані любові і сімейних стосунків це рік вагань і сумнівів. Не виключена зміна оточення, партнера і кола друзів. Цього року відбудуться багатообіцяючі зміни. Лютий і листопад несприятливі для великих покупок, початку чогось нового та укладення шлюбу.

Число персонального року 6.

Рік стабільності та гармонії. Протилежна стать шукатиме вашого товариства. У цьому році ви можете несподівано зустріти близьку людини, яку давно не бачили і дуже чекали зустрічі з нею. Самотні люди можуть серйозно захопитися і знайти емоційну стабільність. Цей рік для вас — один з кращих для зміцнення сім’ї. У плані роботи і кар’єри 2020-й буде сприятливий для просування незалежної діяльності. Ви відчуєте помітне поліпшення фінансового становища. Сприятливий рік для облаштування будинку, квартири. Це рік справедливості, тож, можливо, вам доведеться мати справу з законом і судом, щоб повернути ситуацію для своєї вигоди. Січень і жовтень несприятливі для великих покупок, а романтичне знайомство в серпні може виявитися авантюрою.

Число персонального року 7.

Рік духовного і інтелектуального розвитку. Це час самооцінки і внутрішніх пошуків. Успішними будуть дослідження, аналіз і роздуми. У вас з’явиться можливість отримати популярність і визнання. Але не ризикуйте, в матеріальному плані можливі збитки. Дуже важливо навчитися прислухатися до свого внутрішнього голосу. Рік несприятливий для великих вкладень, кар’єрного зростання і романтичного знайомства. Справи і особисті питання будуть просуватися повільно. Не поспішайте брати шлюб, адже цього року у вас буде велика схильність до самообману. Стежте за фізичною формою, розумовим і душевним станом — у вас буде шанс переоцінити ваше життя. Краще відмовитися від планових операцій, якщо це можливо.

Число персонального року 8.

Цього року до всього слід підходити відповідально. Якщо за останні сім років ви не зробили нічого, то й результати восьмого року будуть нульовими. Восьмий рік дає можливість втілити в життя ваші мрії, тому можете ризикувати. Вдалий період для просування по службі, тому не бійтеся себе проявити. Цей рік якнайкраще підійде для просування власної справи. 2020-й буде сприятливий для вирішення матеріальних питань. Ви можете сміливо розраховувати на допомогу і протекцію важливих і впливових осіб. Займіться благодійністю. В особистому плані рік обіцяє цікаві знайомства і навіть одруження. Можна розраховувати на придбання житла або одержання спадщини. Серпень є несприятливим для великих покупок та укладення шлюбу. Червень — не найкращий місяць для романтичних знайомств.

Число персонального року 9.

Цей рік завершує 9-річний цикл. У 2020 році щось почнеться і щось закінчиться для вас. Навіть якщо ви не задоволені своєю роботою, кар’єрою, бізнесом, особистим життям, стосунками з друзями і близькими, слід запастися терпінням і не робити поспішних кроків. Цей рік несприятливий для починань, але він ідеальний для того, щоб завершити справи, які давно цього потребують. Уникайте укладення угод і підписання важливих документів, якщо є можливість, відкладіть грандіозні проекти до наступного року. В особистих стосунках доведеться розставити все на свої місця. Якщо ви давно готувалися до розриву стосунків — краще це зробити саме в 2020-му. Липень несприятливий для укладення шлюбу. Романтичне знайомство в травні може не виправдати ваші очікування.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook.

You cannot copy content of this page