fbpx

За обраним силуетом, ви дізнаєтеся, в чому ваша родзинка і час виконання вашого бажання

Кожен жіночий образ який вам сподобався не тільки дасть вам характеристику, але і повідомить про термін, коли збудеться заповітне бажання.

Якщо ви, довірившись інтуїції, віддали перевагу:

Силуету №1

Ви весела людина з легким характером. Пурхаєте по життю, як весняний метелик, знаходячи рішення будь-якої проблеми. Вам неприємні складності, тому швидко виходите з безвихідних ситуацій. Вашим думкам властива яскравість і оптимістичність, ви звикли бачити в тому, що відбувається лише позитивні риси. Ви сімейний улюбленець і симпатичні для оточуючих.

Бажанням судилося збутися, почекайте ще трохи.

Силуету №2

Ви незвичайна особистість, яка сприймає світ по-своєму. Виникає питання: ви вибрали жіночий вигляд, або він вас? Володіння певними здібностями вимагає їх обов’язкового розвитку. Вам під силу помічати речі, не видимі іншим людям. Ви натура, що дивує людей мудрістю і серйозністю.

Виконання бажання залежить від вжитих заходів. Все у ваших руках!

Силуету №3

Образ свідчить про зміни і прогрес у всіх життєвих областях. Відсутність руху змінюється на пропозицію вибору різних доріг. Даному етапу судилося стати найцікавішим періодом на цьому часовому відрізку. Ви є генеральним директором власного життя, визначаючи самостійно мету і майбутнє. Чекайте подарунок долі.

Вашим бажанням світить неактуальність у зв’язку з майбутніми змінами. Спробуйте змінити його.

Силуету №4

Ви нагадуєте дитину, чия душа чиста, емоційного і ніжна за характером. Це робить вас уразливими. Таку натуру легко засмутити і просто розсердити. Ви приховуєте таємниці, не довіряючи співрозмовникам. Це ваш критерій взаємовідносин з людьми.

Бажання збудеться набагато швидше, за умови, що ви додасте особисті зусилля.

Силуету №5

Подібний малюнок – символ любові. Ті, хто його обрав, готові на все заради цього почуття. Ви нічого не робите наполовину і йдете до мети, не вибираючи засобів, заради здійснення мрії і віддаючись їй повністю.

Бажання виповниться, тільки по-іншому, не так, як ви це уявляли.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page