fbpx

За цим рецептом йде справжнє полювання

Родинна страва що не має собі рівних за простотою.

Приготувати цю смачну і незвичайну страву з курки так просто! І це не займе у Вас багато часу. Здивуйте своїх рідних, подавши їм замість звичних відбивних або котлет таку ось курочку.

Вони неодмінно будуть у захваті. Ця страва не хоче гарніру, так як є повноцінною стравою. Можна тільки додати трохи свіжих овочів або салату, і смачний обід для всієї родини готовий!

Інгредієнти: 

– Грудинка куряча (великі) – 2 шт

– Картопля (середньої величини) – 6 шт

– Яйце – 1 шт

– Борошно – 2 ст. л.

– Сир (тертий) – 100 г

– Петрушка (зелень) – 1 пуч.

– Сіль за смаком)

– Перець чорний

– Олія рослинна

Як готувати: 

1. Поріжте зелень, перемішайте з сиром. М’ясо курки порізати тонкими пластиками і обсмажити його, посолити, поперчити, на сухій розігрітій сковорідці буквально 2-3 хвилини, помішуючи (якщо сковорода без антипригарного покриття, обсмажуйте в невеликій кількості рослинної олії)

2. Картоплю почистити натерти на крупній тертці, добре віджати. Додати яйця, борошно, сіль і перемішати.

3. Розігріємо сковороду, наливаємо рослинну олію, щоб покрила дно сковороди. Розподіляємо терту картоплю по дні і пригортаємо лопаткою. У такий спосіб у нас виходить картопляний млинець.

4. Коли наш млинець готовий з одного боку (смажиться 2-3 хвилини) перевертаємо і викладаємо на половину млинця курку. Зверху посипаємо тертим сиром із зеленню і чекаємо 2-3 хвилини, коли підсмажиться друга сторона млинця, а сир почне плавитися.

5. Вільною стороною картопляного млинця накриваємо курку з сиром… по хвилинці на кожній стороні обсмажуємо. Все смачного, страва готова.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

You cannot copy content of this page