fbpx

За тиждень до весілля Діма сказав Каріні, що весілля не буде, так як він не готовий платити таку величезну ціну за їхнє щастя

Каріна протягом 5 років ставила собі питання, чому коханий чоловік кинув її перед самісіньким весіллям. Справжню причину його вчинку вона змогла зрозуміти, тільки коли переглянула його фото в соціальних мережах.

Дмитро і Каріна виглядали разом дуже ефектно. Пара займалася підготовкою до весілля, і вони по-справжньому були закохані одне в одного. Але не все в їх житті було так безхмарно. Батьки Дмитра не схвалювали вибір сина і не приховували свого ставлення до Каріни. Причиною їх нелюбові до дівчини було те, що вона виросла в звичайній родині, а ось батько Діми був успішним бізнесменом.

Що тільки не робив батько Діми, щоб посварити закохану пару. Він навіть відмовився допомогти синові матеріально в організації весільного торжества. Але Дмитро стояв на своєму. Але чим ближче був знаменний день, тим сумнішим і неговірким ставав наречений. Каріна все бачила, але думала, що Дмитро просто долає хвилювання.

Але за тиждень до весілля Діма сказав Каріні, що весілля не буде, так як він не готовий платити таку величезну ціну за їхнє щастя. Дівчина, звичайно, просила хлопця порозумітися з нею, але Діма мовчки зібрав всі свої речі і пішов.

Щоб скоріше забути про все, дівчина переїхала в інше місто. Через деякий час Каріна змогла знову закохатися і незабаром вийшла заміж. Але іноді, мимоволі, вона, все ж, згадувала Дмитра і не переставала себе діймати одним, і тим же, питанням, чому він все-таки пішов?

Відповідь на болюче питання Каріна дізналася через 5 років. Тоді вона сиділа на сторінках соціальних мереж і мимоволі згадала про Дмитра. Після їхнього розлучення, дівчина обірвала з ним і всі зв’язки. Але сьогодні їй стало цікаво як склалося його життя.

Дівчина швидко знайшла його сторінку в соціальних мережах, переглянула всі фото і зрозуміла, що Діма одружився через місяць після їх розставання. Його дружиною була дівчина Аліса. Каріна її пам’ятала, вона входила в число їхніх спільних друзів. Батьки були впевнені, що саме Аліса стане прекрасною дружиною для їх сина. Тим більше, що її батьки теж володіли успішним бізнесом.

Каріні все стало ясно. Швидше за все, батько Діми пригрозив, що якщо він не одружиться на Алісі, то позбудеться всього – спадщини, частки в бізнесі, фінансової підтримки, статусу. І Дмитро не захотів йти на такі жертви.

Каріна вже давно пробачила Дмитра. Тим більше у неї самої дуже щасливий шлюб, в якому народилася донька. По фото, Каріна зрозуміла, що у Діми теж є діти, двоє.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page