fbpx

“Загубив гаманець поблизу Стрийського ринку у Львові. Не встиг отямитися, як до мене зателефонували з банку…”

Львів’янин Олег Мандич в одній із Facebook-спільнот розповів вражаючу історію, яка підкорила мережу своєю добротою.

“Доброго всім дня, сьогодні зі мною сталась чергова неприємність, що переросла в одну з найпозитивніших емоцій, яку я звісно запам’ятаю, – мною було загублено гаманець поблизу Стрийського ринку, в якому були гроші, права, та ін. цінне наповнення, все відбулось швидко, я і не встиг виявити його відсутність як до мене зателефонував працівник банку і повідомив, що дівчина, дані якої він звісно надати не може, оскільки це конфіденційна інформація (назвемо її прекрасною Незнайомкою) принесла йому мій гаманець.

Прийшовши у відділення банку, я його отримав і виявив, що в ньому було абсолютно все, таке враження, що його й не відкривали. Дівчина мало того, що знайшовши гаманець – не витягнула з нього все цінне і не викинула, так ще й пішла в банк і віддала працівникові, тим самим не переслідуючи мету отримати щось в якості вдячності за вчинок, – хоча і має на це право на всі 100% .

Таких надзвичайно щирих, некорисливих та загалом світлих людей я не так вже й часто зустрічаю – це один з найкрутіших вчинків, який по відношенню до мене хтось коли-небудь вчиняв, величезне ТОБІ дякую прекрасна Незнайомко і прошу, якщо ти читаєш цей пост, то відгукнись, хороші вчинки не повинні проходити повз, величезне ТОБІ спасибі)

Повідомлення для лохотронщиків: “На розводи не ведусь, так що навіть і не пробуйте”)” – написав чоловік.

You cannot copy content of this page