fbpx

Закони життя, в які ви можете не вірити, але вони працюють!

Психологиня сформулювала закони життя, які допомагають людям стати мудрішими. Ви можете в них взагалі не вірити, але вони реально працюють!

Закон обнулення

Кожному з нас потрібно обнулення. Якщо ви дуже втомилися під кінець дня, а у вас ще дуже багато справ, не дорікайте собі за свою неефективність. Ви повинні давати можливість відпочити собі і своєму мозку, вам потрібен час на обнулення. Ваша продуктивність підвищиться, якщо ви дасте собі можливість трохи перепочити перед здійсненням планів.

Закон помилкової доброти

Допомагаючи людям, ми всього лише думаємо, що робимо для них краще. Насправді ми тільки посилюємо ситуацію. Кожна людина повинна самостійно вирішувати свої проблеми, без глобальної допомоги ззовні.

Закон показовості дрібних деталей

Людина починає проявляти себе в незначних дрібницях. Подивіться, як вона себе веде щодня, ці дрібні деталі більш показові.

Закон зародків

Є зародки всіх явищ. Вони не живі, але можуть розмножуватися. Ось, наприклад, одна брудна тарілка швидко за собою приверне цілу гору посуду. Одна неприбрана річ, приверне купу інших. Тому такі ось зародки поганого краще видаляти.

Краще недо-, ніж пере-

Це можна використовувати для чого завгодно. Краще недоїсти ніж переїсти, краще недоспати, ніж переcпати. Краще піти з гостей раніше, ніж пізніше і т.д.

Закон спільної упряжки

Це те ж саме, як про віник, пам’ятаєте? Коли батько запропонував синові зламати один прутик з віника, і він швидко і легко обламався, а потім запропонував спробувати зламати цілий віник, і у сина нічого не вийшло. Разом набагато простіше зрушити справу з мeртвoї точки.

Закон чарівного слова «НІ»

Дуже багатьох проблем можна уникнути, якщо іноді говорити людям слово «НІ». Не робіть того, що вам не хочеться робити і того, що може вам нашкодити!

Закон хибності ідеальних умов

Не існує ідеальних умов, їх не варто чекати. Не потрібно думати, що ось, коли потім буде краще, тоді я і гори зверну. Потрібно вирішувати свої проблеми відразу, а не відкладати їх на потім.

Закон компенсації

Не може у людини бути все в житті ідеально. Якщо вона досягне успіху в чомусь одному, то в іншому у неї явно буде недобір. Це закон компенсації.

Закон впливу

«Скажи мені, хто твій друг …» Ну, ви зрозуміли! В одному оточенні людина стає розвинутою і успішною, в іншому може скотитися до низів. Всі ми перетворюємося в тих, хто поруч з нами.

Закон полярної реакції на талант

Так вже закладено, що, якщо людина талановита, знайдуться люди, які будуть її любити, і знайдуться ті, хто буде її ненавидіти.

Закон «Не мої люди»

Ідуть від нас саме «не наші люди», які не повинні бути поруч з нами. Рано чи пізно все, що не ваше, піде від вас.

Закон загальної пам’яті

Людей об’єднує пам’ять про загальні події, так зароджується прихильність. Тому варто потрапити в пам’ять добром, щоб і прихильність була доброю.

Закон неминучості втрат

Всі ми робимо помилки, оступаємося, помиляємося в своїх рішеннях. Від цього ніхто не застрахований, це неминуче.

Закон вірних вчинків

Ви знали, що є такий просто приголомшливий закон? Якщо людина, робить правильний вчинок, то його справи день у день йдуть все краще і краще!

Це далеко не всі закони життя, я лише виділила ті, які більш поширені. Цікаво, а з якими з перерахованих ви зіткнулися особисто? Розкажіть про свій досвід в коментарях!

You cannot copy content of this page